Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sanna Lundell tar
över "Karlavagnen"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Sanna Lundell blir programledare för "Karlavagnen" i P4.
Foto: Cornelia Nordström
Sanna Lundell
Foto: Cornelia Nordström

Sanna Lundell blir ny programledare för "Karlavagnen" i P4.

– Jag känner mig otroligt hedrad över att få göra detta, säger hon i ett pressmeddelande.

Journalisten och programledaren Sanna Lundell, 38, har tackat ja till uppdraget som programledare i P4-programmet "Karlavagnen". I programmet kommer hon att få prata med lyssnare om ämnen som varierar från kväll till kväll.

Hon har redan hunnit med att leda två program i "Karlavagnen", men kommer nu att få göra det på heltid.

– Jag älskar Karlavagnen! Programmet är en del av min barndom och min uppväxt, en trygg röst i natten när man inte kan sova, säger Sanna Lundell i ett pressmeddelande.

Sanna Lundell känd från tv och podcast

Sanna Lundell känns igen från bland annat SVT-programmet "Djävulsdansen" och podcasten "Fyllepodden" som hon driver tillsammans med Anitha Schulman.

Nyligen var Sanna Lundell med i TV4-programmet "Tillsammans med Strömstedt" med sin sambo Mikael Persbrandt, 53. De har gjort slut flera gånger men säger sig nu ha hittat lugnet i sitt förhållande.


LÄS ÄVEN: Persbrandt och Lundell visar upp lyxhuset i TV4


Mikael Persbrandt berättar i programmet att de har provat på parterapi för att få förhållandet att fungera. Men det ledde bara till att de blev osams med varandra och i stället fick de hitta ett annat sätt för att få det att fungera.

Sanna Lundell visade upp lyxiga herrgården med Mikael Persbrandt

I "Tillsammans med Strömstedt" visar de upp sitt samboliv på sin lyxiga herrgård med barnen Igor och Lo.

Sanna Lundell tycker att de lever något av ett pensionärsliv – med semester på Hurtigruten ihop - och njuter i fulla drag av att bo ihop med Persbrandt.

– Jag skulle vilja att det bara stannade och var så här. År ut och år in. Vingård, värme och Toscana får komma sedan när jag är pensionär, säger hon.

I över tio år levde de två som särbos innan de till slut bestämde sig för att flytta ihop.

Karlavagnen med Sanna Lundell sänds på torsdagskvällar i P4.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.