Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sångerskans revansch på galan efter klänningsilskan

Artisten Bebe Rexha slår tillbaka mot vikthetsen.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Sångerskan nekades bära desigernas klänningar Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Bebe Rexha bar en annan klänning på förgalan.Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN

Artisten Bebe Rexha slår tillbaka mot vikthetsen.

Sångerskan nekades bära desigernas klänningar - tog revansch när hon dök upp i stor vacker klänning och tog över hela röda mattan.

– Som en riktig smällkaramell, skriver Expressens Therese Loberg.

När sångerskan Bebe Rexha, 29, fick beskedet att hon nominerats i två kategorier, för bästa nya artist och bästa country duo/grupp, till Grammygalan 2019 var glädjen inte långvarig. 

När sångerskan, som är känd för låtar som ”I’m a mess”, ”Meant to be”, ”Me, myself & I” och ”In the name of love”, började se sig om efter den perfekta klänningen att bära på galan nekades hon av flera stora designers. Anledningen? Hon ansågs vara ”för stor”.

”Jag bad mitt team att fråga designers och många av dem vill inte göra en klänning till mig eftersom jag är för stor. Bokstavligen, jag är för stor. Om storlek 6/8 är för stort, då vet jag inte vad jag ska säga”, berättade då Bebe Rexha i ett videoklipp på Instagram.

Storlek 6 i USA är motsvarande 36 i Europa och storlek 8 är motsvarande europeisk storlek 38.

Bebe Rexha tar revansch

Bebe Rexha lät inte de förnedrande kommentarerna stoppa henne. Hon förkarade på sin Instagram att om de ansåg att storlek 8 var för stor ville hon ändå inte bära deras klänningar. På galan kom hon iklädd en riktig pangklänning från Monsoori och tog revansch när hon poserade stolt. Med den stora röda tyllkjolen stod hon ut på röda mattan och fick högsta poäng av Expressens Therese Loberg.

”Sångerskan Bebe Rexha såg ut som en riktig smällkaramell i sin röda klänning med superstor tyllkjol. Hon stod verkligen ut på röda mattan i sin skapelse och matchade perfekt med en uppsättning och silverglittrande halsband. Superfint och dramatiskt!”, skriver Therese Loberg.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.