Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sångerskan är Mariettes kärlek

Mariette Hansson och Melanie Wehbe tillsammans.
Mariette Hansson

Här är Mariette Hanssons kärlek.

Nu visar sångerskan upp sin flickvän – på Melodifestivalen 2017:s välkomstfest i Malmö.

– Jag tror att jag vill ha barn någon gång. Men inte den här veckan, berättar sångerskan.

Det har gått två år sedan Mariette Hansson senast var med i Melodifestivalen. Den gången tävlade hon med låten ”Don’t stop believing” som gav henne en tredjeplats.

Nu gör hon comeback i Melodifestivalen 2017 med låten ”A million years”. Mariette Hansson tävlar i den andra deltävlingen som sänds från Malmö.

På plats för att stötta är Mariette Hanssons partner sedan drygt ett år tillbaka: sångerskan Melanie Wehbe.

Melanie Wehbe är dessutom med och körar bakom både Mariette Hansson och Lisa Ajax.

– Hon är verkligen med mig här, det känns jätteskönt att ha henne på plats, berättar Mariette Hansson.


LÄS MER: Mariette Hansson ges fördelar inför Melodifestivalen 2017


Men allt är inte guld och gröna skogar – Melanie Wehbe har nämligen drabbats av sjukdom. Något som gjort att paret inte kan dela samma hotellrum.

– Min flickvän bor på hotellet och hon skulle så klart bo med mig. Men när hon kom i går hade hon ont i halsen. Vi hade fixat en extrasäng men nu fick hon ett annat rum i stället för vi kände att vi inte ska sova tillsammans.

– Det är jättetråkigt. Hon var med på repet i dag men jag måste ta lite avstånd.

Är det inte svårt?

– Jo det är skitjobbigt, vi vill ju peppa tillsammans. Men det är handsprit och en och en halv meters avstånd. Jag vågar inte riskera att hon ska förstöra min låt. Nej jag skojar bara, säger Mariette Hansson och skrattar.

Paret har dejtat i drygt ett år men är inte förlovade.

– Det är inget vi har snackat om riktigt. Men det kanske kommer. Jag vet inte ens om jag ska gifta mig någon gång. Men vi får se

Planerar ni att skaffa barn?

– Nej, inte just nu men kanske i framtiden. Jag tror att jag vill ha barn någon gång. Men inte den här veckan. Den här veckan är jag glad att jag inte har barn, det blir inga barn gjorda, haha.

Visade upp kärleken på välkomstfesten

Under välkomstfesten, som hölls på Malmö Rådhus, visade paret upp sin kärlek på röda mattan.

– Det går jättebra, jag var lite kraxig i halsen, men det är bara vila. Vi får inte sova med varandra men det är lika bra, berättar Melanie Wehbe om repetitionerna inför lördagen.

Hur går det för Mariette och Lisa tycker du?

– Det går superbra. Båda är fantastiska och starka kvinnoförebilder, säger hon och tillägger en hyllning till sin flickvän:

– Hon är bäst. Hon är ett väsen som gör allt med bravur så man kan vara lugn. Hon är magisk.


LÄS MER: Roger Pontares dolda sjukdom


Mariette Hansson:

– Jag hoppas bara att Melanie blir helt frisk så att hon kan ge allt på lördag. Men det tror jag för hon känns redan bättre. Men vi får bara kramas ungefär så här, säger hon och ryggar skämtsamt tillbaka.

Du lägger inte upp så mycket bilder på er tillsammans på Instagram?

– Nej, det vill jag nog hålla för mig själv. Det är inte hemligt men det måste finnas någon gräns, det är ändå min Instagram som artist, säger Mariette Hansson.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.