Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sandra Ohs känslosamma tal: ”Ett ögonblick av förändring”

Sandra Oh tar emot sin statyett för rollen i ”Killing Eve”. Foto: PAUL DRINKWATER / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter att under de inledande minuterna ha skojat friskt med kvällens gäster blev Golden Globe-galans ena värd Sandra Oh mer allvarlig.

– Jag sa ja trots rädslan att stå på den här scenen i kväll, för att jag ville vara här och se ut över den här publiken och bevittna detta ögonblick av förändring, sa Sandra Oh i sitt känslosamma brandtal.

Senare vann hon en statyett – och tackade sina föräldrar.

Tidigare under inledningen pratade den andra värden, komikern Andy Samberg, om hur titlar som ”Black Panther”, ”Crazy Rich Asians” och ”If Beale Street Could talk” är speciella inte bara för att de resonerar med en publik som inte är representerad så ofta, utan för att de ”resonerar med alla”.

Sandra Oh fortsatte.

– Om jag får ta ett ögonblick här i all ärlighet. Jag sa ja trots rädslan att stå på den här scenen i kväll, för att jag ville vara här och se ut över den här publiken och bevittna detta ögonblick av förändring, sa en allvarlig Sandra Oh.

Andy Samberg och Sandra Oh. Foto: PAUL DRINKWATER / AP TT NYHETSBYRÅN

– Och jag lurar inte mig själv. Jag lurar inte mig själv. Nästa år kan vara annorlunda. Det kommer det troligen att vara. Men just nu, är det här ögonblicket verkligt. Lita på mig, det är verkligt. För jag ser er. Och jag ser er, alla dessa ansikten av förändring. Och nu kommer alla andra också att göra det, fortsatte hon.

Sandra Oh hyllades av föräldrarna

Sandra Oh tog dessutom själv hem en statyett, för sin roll i dramaserien ”Killing Eve”.

– Det finns två personer här i kväll som jag är så tacksam över att de är här med mig. Jag vill tacka min mamma och min pappa, sa hon i sitt känslosamma tacktal.

Sandra Oh tar emot sin statyett för rollen i ”Killing Eve”. Foto: PAUL DRINKWATER / AP TT NYHETSBYRÅN

Hennes föräldrar delade hennes glädje ordentligt – och deras reaktion har fått uppmärksamhet på Twitter.

https://twitter.com/nbc/status/1082102520443330560