Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sandra Bullocks hudknep: Serum från barn-penisar

Sandra Bullock
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Sandra Bullock
Foto: BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Sandra Bullock vill hålla sin hud ung och fräsch, och hon skyr inga medel.

För Ellen DeGeneres avslöjar skådespelaren sitt skönhetsknep - en ansiktsbehandling skapad från koreanska bebisars förhud.

– Jag kallar det för "penis-ansiktsbehandlingen", säger Bullock i "The Ellen DeGeneres show".

Världskändisen Sandra Bullock, 53, gör vad som helst för att behålla sitt ungdomliga utseende trots att hon blir äldre.

Skådespelaren, som är aktuell med "Ocean's eight", erkänner att hon ägnar sig åt bisarra ansiktsbehandlingar för tusentals kronor. När Bullock besökte Ellen DeGeneres tv-show " The Ellen Degeneres show" framkom det att Bullock har en favoritbehandling - som hon kallar för "penis-ansiktsbehandlingen".


LÄS MER: Bullock slår tillbaka – efter förändringen


För 6500 kronor får hon en behandling som går ut på att små mikro-nålar öppnar upp porerna i hennes ansikte och genererar både kollagen och elastin. Sedan appliceras ett serum som är utvunnet från förhuden på koreanska, nyfödda bebisar - något som påstås förnya huden.

– Jag kallar det för "penis-ansiktsbehandlingen", och när du får se hur bra det är för ditt ansikte, så kommer du också springa till din lokala skönhetssalong och säga "Ge mig penisen!", säger Sandra Bullock i "The Ellen DeGeneres show".

Ellen DeGeneres skeptisk till Bullocks skönhetsbehandling

Programledaren DeGeneres är minst sagt skeptisk till den ovanliga behandlingen - och tror att "karma" kommer slå tillbaka mot skådespelaren efter hudvårdsvalet.

– Varför vill du ha det? Små penisar kommer börja växa ur ditt ansikte, det är vad karma kommer göra med dig, säger Ellen DeGeneres till svar.


LÄS MER: Kändisarnas miljonhjälp under orkanen Harvey


Men Sandra Bullock verkar obrydd.

– Må så vara, svarar Sandra Bullock i programmet.


https://youtu.be/vJB3j2aKLio

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.