Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sandra Bullock avslöjar stora ändringen i Bird box

Sandra Bullock spelar mamman Malorie i Netflix-succén "Bird box".
Foto: Courtesy Netflix

Netflix nya succéfilm "Bird box" skrämmer tittare världen över, men hade en av producenterna fått som den ville hade det kanske blivit en komedi i stället.

Nu berättar huvudrollsinnehavaren Sandra Bullock om den borttagna scenen som ändrade allt.

– Det får mig att skratta. Det var bara en lång fet bebis, säger Bullock till skräckfilmssajten Bloody disgusting.

Alla som har sett den postapokalyptiska filmen "Bird box" med Sandra Bullock på Netflix, vet vad filmen handlar om. En mystisk skräckvarelse driver större delen av världen till självmord, då personerna som ser den drabbas av sådan skräck att de tar livet av sig. Sandra Bullocks karaktär, Malorie, försöker efter fem år hålla sina barn i säkerhet från den mystiska varelsen.

I filmen får tittarna aldrig se hur den dödliga varelsen ser ut, utan man vet bara att det rör sig i himlen och ständigt är närvarade.

Eric Heisserer, filmens manusförfattare, avslöjar nu för skräckfilmssajten Bloody disgusting att han blev tvungen att skriva in en scen där man får se hur varelsen ser ut.

– Det var ett tillfälle då en av producenterna sa "Nä, man måste faktiskt se något vid något tillfälle", och tvingade mig att skriva en mardrömssekvens där Malorie upplever en i huset, säger manusförfattaren.Sandra Bullocks reaktion på inspelningen – började skratta

Huvudrollsinnehavaren Sandra Bullock berättar också hur hennes upplevelse av varelsen faktiskt fick henne att bryta ihop i skratt.

– Det var ormlikt, och jag sa "Jag vill inte se det när det händer först. Bara ta in den i rummet. Vi spelar in scenen". Jag vänder mig om och han liksom morrar mot mig. Det får mig att skratta. Det var bara en lång fet bebis, säger Bullock till Bloody disgusting.

Filmregissören Susanne Bier konstaterar att det lätt blir komiskt när man faktiskt visar upp det läskiga.

– Det är så lätt att det blir roligt. Vi spelade faktiskt in scenen och la mycket energi på det, men varje gång jag såg det så tänkte jag att det här kommer inte bli spännande. Det kommer bara bli roligt. Först ville Sandra inte att vi skulle visa den för att hon trodde den var läskig. Sen var det mer "Visa det inte för mig för jag kommer skratta", berättar Bier för sajten.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.