Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samuel L Jacksons oro – för sin penis

Nu berättar Samuel L Jackson om sin penisoro som stoppar honom från att göra nakenscener.
Foto: Fame Flynet France

Samuel L Jackson vägrar göra nakenscener.

Nu avslöjar stjärnan sanningen bakom beslutet – och menar att det har med hans penisoro att göra.

– Jag vet inte om min k-k är tillräckligt stor, säger skådespelaren enligt Female first.

Skådespelaren Samuel L Jackson, 67, är en av Hollywoods största stjärnor och har medverkat i filmer som "Star Wars", "Kill Bill" och "Pulp Fiction". Men det finns en sak som stjärnan vägrar att göra framför kameran – nämligen att klä av sig.

Nu berättar Samuel L Jackson om sin penisoro som stoppar honom från att göra nakenscener.

– Jag vet inte om den är tillräckligt stor. Jag vet inte om den är tillräckligt väldig. Min aura är så stor. Jag vet inte om min k-k är tillräckligt stor för att fylla min aura, säger skådespelaren i en radiointervju med profilen Howard Stern på kända amerikanska kanalen Sirius XM, enligt sajten Female first.

 

LÄS MER: Samuel L Jackson: "Då förlorade jag oskulden"

Samuel L Jackson om snopp-ersättaren

Samuel L Jackson berättar också skämtsamt i intervjun om att han skulle behöva be om en så kallad body double, det vill säga en person som ersätter en skådespelare där huvudet inte visas.

Fast skådespelaren vill inte ha en ersättare för kroppen – utan för snoppen. En "dick double", säger han i intervjun.

 

LÄS MER: Samuel L Jackson säger "Motherfucker"

Samuel L Jackson om sexscenerna

Samuel L Jackson berättar också i intervjun att han väldigt sällan gör sexscener i sina filmer, eftersom de är "extremt obekväma" för honom att spela in.

– Man frågar sin motspelerska innan man börjar: "Var får jag röra dig? Var får jag inte röra dig?". Sedan ber man om ursäkt för allting. "Jag är ledsen om jag blir för upphetsad" och "Jag är ledsen om jag inte blir upphetsad". Ibland händer det bara inte, säger skådespelaren.

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.