Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Samirs och Sigrids nya vardag – efter uppbrottet

Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG

Samir Badran och Sigrid Bernson gjorde slut i januari, och båda artisterna visar upp sitt nya singelliv på Instagram.

Men Samir Badran är trött på folks kommentarer om hur han beter sig – och Sigrid Bernson är nära till tårar på sin Instagram Story.

"Att jag en gång festar betyder enligt väldigt många av er att jag är en dålig förebild och att jag är dum i huvet som inte ligger hemma och är ledsen över att det är slut mellan mig och Sigrid" skriver Samir Badran på Instagram.

Det var den 19 januari i år som Melodifestivalen-artisten Samir Badran, 28, bekräftade att han hade gjort slut med flickvännen och "Let's dance"-dansaren Sigrid Bernson, 30.

Efter uppbrottet har både Badran och Bernson visat upp hur de festar på sociala medier, och efter att "Shuffla"-artisten publicerade en bild där det framgår att han spenderat 24 000 kronor på en klubb i centrala Stockholm har han fått kritik av sina följare.

Nu slår Badran tillbaka mot kritiken i ett långt inlägg på Instagram.

"Kan folk låta andra människor leva sitt liv och sluta bry sig om andra, sluta säg till vad som är rätt och fel. Låt människor ha sina drömmar, låt folk festa, låt folk göra vafan dom vill. Börja bli trött på att bli tillrättavisad av random-människor som inte känner mig och som vill välja vilken riktning jag ska ta i mitt liv och lära mig hur jag ska leva" skriver Samir Badran på sociala medier.

Anklagas för att vara en dålig förebild

Han går vidare och konstaterar att olika människor reagerar på olika sätt efter att ett förhållande tagit slut, och är trött på att bli anklagad för att vara en dålig förebild.

"Att jag en gång festar betyder enligt väldigt många av er att jag är en dålig förebild och att jag är dum i huvet som inte ligger hemma och är ledsen över att det är slut mellan mig och Sigrid. Snälla, hur ni gör när det tar slut med era respektive är upp till er. Jag mår inte skit för att jag är ute med mina polare en gång (förutom att ja blev jävligt bakis). Jag är en livsglad kille som älskar livet" skriver Samir Badran.

 

https://www.instagram.com/p/Btdi8IbgZbc/

 

Sigrid bekännelser för följarna

Även Sigrid Bernson har gått ut på sociala medier för att kommentera att det är svårt att göra folk nöjda på sociala medier – hon får inte vara för glad utan att folk reagerar.

– Jag vet att jag inte är aktiv på sociala medier, men jag vet inte vad jag ska skriva. Ni vet att jag inte mår astoppen, men jag vill inte heller tycka synd om mig. Det är fan inte synd om mig, jag mår bra stundvis och känner mig peppad på livet. Men skriver jag det säger "Jaha, känner hon ingenting längre?". Vet ni vad, sociala medier är bajs, säger Sigrid Bernson i en Instagram story på måndagen. 

Bernson förklarar att hon vill ha kul med sina vänner och har roliga saker som händer i hennes liv framöver.

"Let's dance"-profilen publicerade också videoklipp på sin Instagram story där hon med tårar i ögonen tackade alla de som delar med sig av sina egna uppbrott och historier.

– Jag får sjukt mycket historier och pepp från er, ni skriver vad ni går igenom själva och era relationer. Jag är sjukt rörd, jag är lite gråtig nästan, att ni delar med er till mig. Jag ska försöka våga dela med mig mer av mig själv, jag tycker ibland att det är lite svårt att dela med mig av det mest privata, säger Sigrid Bernson.

Expressen söker Samir Badran och Sigrid Bernson.