Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samir Badrans ord om förändringen med Julia

Kändisparet Samir Badran och Sigrid Bernson har gjort slut.
Samir Badran har hittat kärleken i sin Julia Sundqvist – och paret verkar lyckligare än någonsin.Foto: OLLE SPORRONG
I en intervju med Aftonbladet berättar Samir Badran om känslorna för flickvännen, och hur han planerar för framtiden.Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Samir Badran har hittat kärleken i sin Julia Sundqvist – och paret verkar lyckligare än någonsin.

I en intervju med Aftonbladet berättar Samir Badran om känslorna för flickvännen, och hur han planerar för framtiden.

Samtidigt berättar han för Expressen att de inte ses lika ofta längre – på grund av jobb. 

”Sen är de ju positivt att få sakna varandra i ett förhållande så ser detta enbart som något bra”, säger han i en kommentar.

Det var i maj i år som artisten Samir Badran, 29, började dejta Julia Sundqvist, 22 – och sedan dess har det gått snabbt för paret.

I en intervju med Aftonbladet konstaterar Samir Badran att han är väldigt lycklig med sin nya flickvän.

– Så är det faktiskt. Det går väldigt bra och allt känns nice som fan. Vi träffades i början av maj, men vilket datum vi blev tillsammans vet jag inte exakt, men vi har umgåtts sedan dess, säger Samir Badran till tidningen.

Samir Badran: ”Det känns så jävla rätt”

Trots att paret bara har varit tillsammans sedan i somras är de seriösa i sin relation. På sin Instagram skriver Sundqvist att hon älskar Samir Badran, till en bild på de två tillsammans. Och ”Bada nakna”-artisten är inne på att han skulle kunna gifta sig med sin 22-åriga flickvän.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, säger Samir Badran i Aftonbladet.

https://www.instagram.com/p/B1MYnyYiJbR/

Har inte hunnit flytta ihop

Paret har inte hunnit flytta ihop än, och har inga konkreta planer på äktenskap och familjebildning. Men artisten ser ljust på framtiden med sin kärlek.

– Vi bor inte ihop, vi har inga barn tillsammans och vi är inte gifta. Men man vet aldrig hur det blir i framtiden. Vi får se. Men jag är mycket lycklig, säger Samir Badran.

Samir Badran spelar just nu in nya säsongen av ”Talang”, med bland andra Bianca Ingrosso och Pär Lernström. 

Nu kan han alltså inte träffa sin flickvän lika ofta. 

”Det är lite skillnad nu att efter 5 månader konstant hängt med min flickvän övergå till att umgås med Pär Lernström så intensivt under talang. Båda är dock lika fina så de är tur. Sen är de ju positivt att få sakna varandra i ett förhållande så ser detta enbart som något bra. Pär är jävligt rolig vill ja även tillägga, säger Samir Badran i en kommentar. 

Samir Badran växte upp i Linköping och slog igenom i ”Paradise Hotel”.