Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samirs framtidsbesked – trots uppbrottet från Sigrid

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

Samir Badran gick in i väggen i höstas – och då valde han att ta en paus från offentligheten.

Artisten är nu tillbaka på banan igen, och nyligen gav han ett besked om när han kan tänka sig att skaffa barn.

”35 +”, skrev han på sin Instagram story.

Det senaste året har varit tufft för artisten och tv-profilen Samir Badran, 29. Under förra hösten så brände han ut sig – och då meddelade han även att han skulle ta en paus.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev Samir Badran då i ett inlägg på Instagram.

Det var bara några månader senare som det även bekräftades att han och dåvarande flickvännen, Sigrid Bernson, 30, gick skilda vägar. Det var ett uppbrott som artisten beskrev som något av det jobbigaste han gjort i sitt liv.

Nu är Samir Badran åter på fötter efter den tuffa tiden. För tillfället befinner han sig på turné tillsammans med parhästen Viktor Frisk, 25. Och under året kommer duon uppträda i bland annat Kristianstad, Halmstad och Malmö.

Men vägen tillbaka har inte varit enkel:

– Det går upp och ner. Jag har bränt ut mig sönder och samman. Jag mår bra men jag är sliten som fan, sa Samir Badran i maj till Hänt. 

Badrans barnbesked: ”35+”

Nyligen höll Samir Badran i en frågestund med sina följare på Instagram – och då bad han dem att fråga vad som helst. 

Då kom frågan om hur Samir tänker kring barn nu för tiden, eller framför allt när han kan tänka sig skaffa barn.

”35 +”, skrev han på sin Instagram story.

Uppmaningen till följarna: ”Njut”

Tidigare i veckan valde också artisten att uppmana sina följare att ta vara på livet.

”Njut av varje sekund. Svär på allt, tror inte ja haft tråkigt en enda sekund av mitt liv. Man ska fan inte ta livet på allvar. Livet e för dom flesta en ”kamp” man ska ta sig igenom, men snääälla varför ta allt så fucking jävla seriöst om vi ändå ska dö någon gång? Leeeeeeeeeeev nu, tänk inte så mycket fan”, skrev han på Instagram story.

Expressen har sökt Samir Badran.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.