Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Samirs avgörande besked för framtiden

Samir Badran ger nu ett lyckobesked.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Samir Badran lämnade artistkarriären.
Foto: JOHAN VALKONEN / STELLA PICTURES

Samir Badran har kämpat i över två år för att nå drömmen – att bli fastighetsmäklare.

Och nu har han tagit ett avgörande steg. 

”Äntligen, efter nästan 2 års hårt slit i skolan är jag äntligen redo att ge mig ut på marknaden”, skriver mäklarstudenten och influencern.

För drygt ett och ett halvt år sedan berättade Samir Badran, 31, att en livsförändring var på gång.

Bakom sig hade han då flera år av turnerande och festade, och till sist tröttnade han, och flyttade tillbaka till Linköping, staden han är uppväxt i.

– Artistlivet var roligt men man mådde inte bra i det och då är det inte värt. Det är inte värt pengarna om man inte mår bra, även om man kunde tjäna hur mycket pengar som helst, sa han i en intervju med Expressen i december. 

Orden om sitt gamla liv

Han utvecklade det:

– Det var ingen som var glad, det var ingen som mådde bra. När jag hade tröttnat på musiken ville jag bara avsluta. Det kändes för stressigt det där livet. Då bestämde jag mig för att sälja min lägenhet här i Stockholm och flytta till Linköping. Det var då jag mötte Adam (Farhoud). Det förändrade mitt liv.

Adam Farhoud är mäklaren han själv träffade när han sålde sin lägenhet, och det var han som sådde frön hos Samir Badran. För ett och ett halvt år sedan kom han in på utbildningen till fastighetsmäklare, och under fredagen stod det klart att han klarat studierna.

Samir Badrans glädje

På Instagram publicerade Samir en skärmdump på ett meddelande från skolan där han studerat.

”Stort grattis Samir till dina avklarade studier till Fastighetsmäklare! Bra jobbat!!”, går det att läsa.

Och Samirs glädje går att ta på.

”YES!!!! Och där kom den. Äntligen, efter nästan 2 års hårt slit i skolan är jag äntligen redo att ge mig ut på marknaden. Nu inväntar jag bara registrering så att jag kan få kalla mig för fastighetsmäklare”.

”Jag älskar er som stöttat mig, det betyder så sjukt mycket.”

https://www.instagram.com/p/CYqvqPzA6A7/?utm_source=ig_web_copy_link

Samir Badran lämnade artistlivet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.