Samirs ärliga svar om relationen till Sigrid – efter fansens undran

Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures
Nu avslöjar Samir Badran hur relationen ser ut med exet nu.
Foto: OLLE SPORRONG

I januari tog det slut mellan ”Let's dance”-paret Samir Badran och Sigrid Bernson.

Nu avslöjar Samir Badran hur relationen ser ut med exet nu.

”Jag vill vara vän med henne men tror inte hon vill. Vi har tyvärr inte hörts sen det tog slut”, skriver han i en kommentar.

Efter att ha tillbringat några veckor ifrån varandra över jul, valde artisten Samir Badran att göra slut med flickvännen och ”Let's dance”-dansaren Sigrid Bernson i mitten av januari.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut. Efter en fruktansvärt jobbig höst då jag verkligen försökt kämpa för vår kärlek och för oss så blev det så här ändå”, skrev Sigrid Bernson på Instagram när hon berättade om uppbrottet.

Kort efter att paret brutit upp, så fick TV4-tittarna se hur Badran kysste den då nyblivna singeln Bianca Ingrosso i ”Talang” – något som gjorde Sigrid Bernson upprörd.

– Jag är inte ledsen för att jag vill ha tillbaka Samir, men däremot är jag ledsen för att jag inte tycker det finns någon respekt, sa Sigrid Bernson på sin Instagram Story efteråt.

Samir Badrans egna ord om relationen

Nu, några månader efter att förhållandet tog slut, berättar Samir Badran hur relationen till exflickvännen ser ut i dag.

Artisten valde att svara på frågor på sin Instagram Story – där allt försvinner efter ett dygn – och när fansen undrade om Sigrid Bernson valde artisten ändå att svara.

”Har du nån kontakt med Sigrid?”, undrade ett fan, skriver Hänt.

”Nej”, svarade Samir Badran rakt på det.

Artisten fick också en fråga om huruvida det är skönt att inte ha någon kontakt med exflickvännen längre. Då erkände Samir Badran att han skulle vilja vara vän med Sigrid Bernson, något exparet inte är i dag.

”Nej de tråkigt vill va hennes vän”, skrev Samir Badran som svar på sin Instagram Story.

I en kommentar till Expressen skriver Samir Badran:

”Jag vill vara vän med henne men tror inte hon vill. Vi har tyvärr inte hörts sen det tog slut vilket e fett tråkigt. Hon är ändå en jävligt skön tjej liksom och trots att vi inte är tillsammans skulle jag gärna fortsatt vara hennes vän!”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.