Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Samirs ärliga ord: Därför gjorde jag slut med Sigrid

Sigrid Bernson och Samir Badran har gjort slut. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Samir Badran valde att lämna flickvännen Sigrid Bernson för att jobba med sig själv. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Sigrid Bernson meddelade på lördagen att hon och Samir Badran har gjort slut. Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
1 / 7

Samir Badran och Sigrid Bernsons kärleksrelation är över.

Nu avslöjar artisten att det varit slut mellan paret sedan i tisdags.

”De tog slut för 4 dagar sedan, för att jag inte kunde ge henne den tid hon är värd.” skrev Samir Badran till Expressen i ett meddelande på lördagen.

På lördagen kom beskedet – kändisparet Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, har gått skilda vägar efter nästan två år tillsammans.

Enligt Sigrid Bernsons var det Samir Badran som valde att avsluta relationen.

”Dagen jag inte ville eller trodde skulle komma, den kom.. Samir har valt att göra slut.” skrev Sigrid Bernson på Instagram under lördagen.

Samir Badran bekräftade uppbrottet till Expressen. Nu avslöjar han även att det tog slut redan i tisdags – samt varför han valde att släppa taget om flickvännen. 

”De tog slut för 4 dagar sedan, för att jag inte kunde ge henne den tid hon är värd.” skriver artisten i ett meddelande.

Samir Badran om uppbrottet: ”behöver jobba med mig själv”

Samir Badran har tidigare beskrivit uppbrottet som ”det jobbigaste jag gjort i mitt liv”.

”Känns jättetråkigt, vi har haft det så sjukt bra tillsammans och att behöva göra slut med en person som står så nära är något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Vill inte se henne ledsen. Jag är bara glad över att jag vet att det går så bra för henne och att hon är stark och jag önskar henne all lycka i världen!” skriver han i ett meddelande till Expressen.

Artisten uppger att han mår ”så där” just nu – men att han valde att göra slut efter ”en hård jävla period” i hans liv som han behövde gå vidare ifrån.

”Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont.”

 

 

I höstas meddelade Samir Badran att var utbränd – och behövde en paus. Artisten försvann ur offentligheten i en månad. Efter pausen mådde han bättre, men Samir Badran förlängde pausen genom att åka utomlands.

”Just nu behövde jag en paus från allt, från både vänner, kärlek och jobb.” skrev artisten på Instagram och åkte till Thailand i en månad.

Samir Badran och Sigrid Bernson blev ett par efter att de dansade tillsammans i TV4:s ”Let's dance” våren 2017.