I tisdagen avsnitt av "Paradise hotel" kom Samir Jr Badran tillbaka till huset. Foto: Johnny Wohlin/TV3
I tisdagen avsnitt av "Paradise hotel" kom Samir Jr Badran tillbaka till huset.  Foto: Johnny Wohlin/TV3

Samir: "Tjejerna drar sönder mina kläder"

Publicerad

I tisdagens avsnitt av "Paradise hotel" återvände Samir Jr Badran till huset.

Expressen har talat med "Paradise hotel"-deltagaren om galna stalkare, känslorna för Paulina "Paow" Danielsson och att bli erbjuden ett kylskåp mot sex.

- Jag tror folk tycker man ser bättre ut när man varit med i tv än vad de tyckte tidigare.

Jag har förstått att du blivit lite av en flickidol. Kul för dig. Vad är det galnaste en tjej gjort för att få träffa dig?

– En tjej åkte från Göteborg till Linköping, gick in på krogen där jag skrivit på Facebook att jag skulle vara, för att få ligga med mig. Men det fick hon inte. Jag tyckte det verkade desperat. Då åkte hon hem igen.

På vilket sätt har ditt liv förändrats efter "Paradise hotel".

– När jag går in på krogen kan jag i princip peka på vilken tjej jag vill och få ligga med henne. Nästan. Men jag har tagit det ganska lugnt. Jag är skiträdd för klamydia. Jag tror folk tycker man ser bättre ut när man varit med i tv än vad de tyckte tidigare.

Trodde du att du skulle bli så eftertraktad?

– En agent sa till mig att jag skulle få 100 fler likes på Facebook och några extra tjejer. Men det har varit extremt. Mycket värre. När jag är på krogen drar tjejer sönder mina kläder. Det är läskigt. De tror att de känner mig, men jag har aldrig sett dem. Och man kanske vill säga hej innan man ligger med någon.

Några stalkare?

– Ja. Väldigt många. De är galna. De vill ligga med en "Paradise hotel"-deltagare. Det gäller nog inte bara mig. Utan alla som varit med. Det är tjejer som erbjudit mig kylskåp, pengar, tv-apparater för att ligga med dem.

Har du hunnit säga "Vet du inte vem jag är" för att komma in på krogen än?

– Nej. Jag har inte vågat det. Att ha varit med i "Paradise hotel" är inte direkt att vara kung av Sverige, det är inget positivt.

Vad är det närmsta du varit döden?

– När jag var på väg till Tunisien med mitt ex. Det var jättekraftiga vindar, det gick inte att landa. Men vår pilot valde att leka Allan-Ballan och försöka landa. Turbulensen var helt brutal. Folk skrek och grät. Jag bad till Gud och hoppades att jag inte skulle dö. Jag sa till mitt ex "nu dör vi, men vi dör i alla fall tillsammans".

Hur vill du dö?

– Skjuten i huvudet. Jag tror det är rätt läskigt när hjärtat bara stannar.

Vad vill du göra i framtiden?

– Jobba med kläder, mode, bloggar och fastigheter.

Hur vill du bli ihågkommen?

– Inte som "Paradise hotel"-Samir i alla fall. Hela Sverige skrattar åt min "Success"-tatuering, och det får de göra. De får gärna komma ihåg mig som Success-Samir. På min gravsten ska det stå Samir "Success" Badran.

Vilka komplex har du?

– Jag har märkt att min näsa blivit större på sista tiden. Den har vuxit, tror jag.

Vem dejtar du nu då? Paulina "Paow" Danielsson från "Paradise hotel"?

– Vi har kommit varandra nära. Det finns känslor, men man vet aldrig vad som händer. Vi dejtar lite och så där. Men vi har inte legat.

Vilken är den bästa bok du läst?

– Jag har aldrig läst ut en bok. Men jag har lyssnat på "The Game", om hur man raggar upp tjejer, som ljudbok.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag