Duon Samir och Viktor lägger ned

Duon Samir och Viktor splittras
Samir Badran och Viktor Frisk lägger ner sitt samarbete.
Foto: OLLE SPORRONG

Artistduon Samir & Viktor lägger ned.

Tiden ihop har präglats av både splittringsrykten – och en intensiv vänskap.

– Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100 procent på det, säger Samir Badran i ett pressmeddelande.

Efter miljoner streams och medverkan i Melodifestivalen lägger Samir & Viktor ned, enligt ett pressmeddelande från Warner music.

– Det har varit helt fantastiska år med Samir & Viktor. Många trodde nog vi var en ”one hit wonder” men vi har hela tiden bevisat motsatsen - vi har släppt 16 singlar, levererat Sveriges sommarhit år efter år och medverkat i Melodifestivalen tre gånger, säger Samir Badran i pressmeddelandet och fortsätter:

– Jag utbildar mig till mäklare och vill fokusera 100 procent på det.

”NU är vi back igen! Det var allt för länge sen haha”, skriver Viktor Frisk på Instagram tillsammans med en bild på duon.

I pressmeddelandet står det att de nu släppt sin sista låt: ”Arbetslös”. 

Skrev bok om relationen

https://www.instagram.com/p/CGXqLrkpCA2/?utm_source=ig_web_copy_link

– Låten anspelar med glimten i ögat på situationen vi alla befinner oss i nu, i och med covid-19. Många av våra vänner och fans har förlorat sina jobb, och vi vill ge dem pepp och hopp med denna glada partylåt. Vi hoppas att alla mår ok där ute, trots omständigheterna, vi vet att det är tufft!, säger Viktor Frisk.

Samir Badran och Viktor Frisk var i somras aktuella med singeln ”Vad sa du att du hette”, som kom efter låten ”Karantän”. Gruppen bildades 2014, när Samir Badran varit med i Paradise Hotel och Viktor Frisk modebloggade. De debuterade i Melodifestivalen 2015 och har sedan dess släppt flera singlar på Spotify.

Duon har skrivit en bok där de berättat om både vänskapen och svårigheter i relationen.

Caspars framtidsplan efter Idol: "Något större"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.