Sigrid Bernson och Samir Badran är på ännu en semester ihop. Foto: OLLE SPORRONGSigrid Bernson och Samir Badran är på ännu en semester ihop. Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson och Samir Badran är på ännu en semester ihop.  Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson tillsammans med Samir Badran. Foto: OLLE SPORRONGSigrid Bernson tillsammans med Samir Badran. Foto: OLLE SPORRONG
Sigrid Bernson tillsammans med Samir Badran.  Foto: OLLE SPORRONG

Samir och Sigrids mys på kärleksresan

Publicerad

Samir Badran och Sigrid Bernson har åkt på semester ihop. 

På Instagram delar Sigrid med sig av bilder från resan. 

”Jag stack från Sverige igen", skriver hon. 

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 28, dansade ihop i TV4:s "Let's dance". Under programmets gång kom de varandra nära och de har fortsatt att umgås även efter programmets slut. 

Sedan dess har många fans spekulerat kring en eventuell romans mellan dem. På  bilder som de har publicerat på Instagram har paret setts pussa varandra. 

 

LÄS MER: Samir och Sigrids nya kyssfilm gör fansen galna 

 

Har förnekat romansen

Båda har förnekat att de skulle vara ett par. I en intervju med Kändis-tv svarade Sigrid Bernson på frågan vilken relation hon och Samir har: 

– Den vanligaste frågan jag får just nu är om jag och Samir är ett par. Och svaret på den frågan är... jag kan väl bara säga att jag tycker att han är världens finaste kille, säger hon. 

Även om Samir och Sigrid har förnekat ryktena har Samirs kompis Viktor Frisk uttalat sig om relationen: 

– Jag vet att det är något mellan Samir och Sigrid. De är så snygga ihop. Kolla hur glad Samir blev när han fick pussa Sigrid i ”Let’s dance”, han älskar det. Samir och Sigrid passar så jäkla bra ihop. Hon är riktigt snäll mot honom också, har han sagt i "Nyhetsmorgon"

 

LÄS MER: Efter kärleksryktet – berättar om relationen 

 

https://www.instagram.com/p/BVF9zNVDlU5/?taken-by=sigridbernson

Njuter tillsammans i Spanien 

Samir Badran och Sigrid Bernson har bland annat åkt på semester till Frankrike ihop och nu har de åkt på ännu en resa. Den här gången till Marbella i Spanien. 

”Jag stack från Sverige igen”, har Sigrid Bernson skrivit på Instagram. 

Sigrid Bernson har åkt på semester till Marbella. Foto: Från Instagram

Där delar hon med sig av bilder från flygresan och från lägenheten som hon och Samir bor i tillsammans med flera andra vänner. 

Både Samir Badran och Sigrid Bernson verkar stortrivas under sin semester och de dricker bubbel och äter god mat. 

 

Sigrid Bernson och Samir Badran på flyget till Spanien. Foto: Från Instagram
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag