Samir Badrans starka ord till fästmön – efter flytten

Samir Badran har flyttat till Linköping för att bli mäklare.
Foto: JOHAN VALKONEN / STELLA PICTURES
Julia Sundquist följde med sin fästman när han ville byta bana.
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Det är ett år sedan Samir Badran tog beslutet att lämna kändislivet och börja plugga till mäklare.

Nu hyllar han fästmön Julia Sundquist, som varit hans stöd under hela processen.

”Hon följde med, bara för min skull,” skriver han på Instagram.

Samir Badran, 30, gjorde sig känd som en av deltagarna i ”Paradise hotel” 2013, och har sedan dess haft en karriär som bland annat artist, influencer och programledare. För ett år sedan gjorde han en helomvändning och flyttade till Linköping för att skola om sig – han började plugga till mäklare.

Med sig under den stora livsförändringen har han sin fästmö Julia Sundquist, 24. I ett nytt inlägg på Instagram delar Samir Badran med sig om detaljer kring hur paret träffades. 

”Jag och Julia träffades i mina mest hektiska dagar i livet med fest, ofokus och förvirrande livsstil i Stockholm. Jag hade den roligaste tiden i mitt liv, men allt gott har ett slut och efter många års hård livsstil bestämde jag mig för att jag ville göra något annat i livet. Jag behövde backa tillbaka och göra om,” skriver han och syftar på sitt val att flytta ifrån huvudstaden och byta bana i livet.

https://www.instagram.com/p/CRs6wMblr8S/?hidecaption=true

Samir Badran fortsätter och hyllar Julia Sundquist, och tackar henne för sitt stöd under det senaste året.

”Trots att Julia verkligen inte vill bort från Stockholm stöttande hon mig och följde med tillbaka till våran hemstad Linköping, bara för min skull. Hon har stöttat allt jag gjort och alla konstiga beslut jag tagit. Finns så sjukt mycket jag vill säga men skulle ta hela dagen att skriva ner allt. Så kort och gott. Tack för allt stöd julia,” skriver profilen på Instagram.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.