Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Samir Badrans nya besked – efter kollapsen

Samir Badran återvänder till rampljuset efter att tidigare i höstas gått in i väggen. Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran och Viktor Frisk skriver ny musik ihop. Foto: (C) PELLE T NILSSON / (C) PELLE T NILSSON/STELLA PICTURES
Samir Badran. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

För en månad sedan gick Samir Badran in väggen.

Nu meddelar artisten att han återvänder till rampljuset, och avslöjar ett kommande samarbete.

– Jag ska i alla fall börja skriva en ny låt med Viktor på torsdag. Det ska bli fett najs, säger Samir Badran på Instagram.

Tidigare i höstas gick artisten Samir Badran, 28, ut med att han gått in i väggen och behövde en paus.

”Livet på turné tog hårt! Gick tydligen in i väggen, men kände inte av det förens jag vilade ordentligt för första gången på 5 år. Har aldrig känt efter! Alltid kört på bara, egentligen känner jag ”FUCK VILA”… men tyvärr funkade inte den inställningen. Får skylla mig själv” skrev Samir Badran då i ett inlägg på Instagram och fortsatte:

”Ge mig en månad så är jag back! Ännu starkare och förhoppningsvis med samma kropp som jag hade tidigare! Fan asså, ibland ger livet tillbaka när man tror att man är som starkast. Tänk på hälsan, det har jag aldrig gjort! Vilket jag i dag ångrar, peace.”

 

 

Samirs och Viktor skriver nytt

Nu har månaden passerat och mycket riktigt håller Samir Badran fast vid sitt ord. På sin Instagram story berättar artisten om sitt hälsotillstånd:

– Jag börjar bli på bättringsvägen nu, jag har legat hemma i fyra eller sex veckor, jag vet inte riktigt. Länge i alla fall. Det känns bra. Det är jävligt tråkigt, men vad ska man göra, säger Samir på sociala medier.

Likaså samarbetet med parhästen Viktor Frisk är åter på räls.

– Jag ska i alla fall börja skriva en ny låt med Viktor på torsdag. Det ska bli fett najs, säger Samir Badran och tillägger att han därefter drar till Thailand.

 

 

Även terapin tycks gå vägen. Artisten har tidigare haft problem med att hitta en passande psykolog, men nu tycks Samir hittat rätt.

– Den nya är fett rolig, hon får chock när jag berättar om mitt liv. Hon blir chockade, jag ser det på henne, säger han på Instagram story.

Expressen har sökt Samir Badran.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!