Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Samir Badrans lyxgåva – kostar över en miljon

Porsches Panamera GTS.
Foto: Porsche Sverige.
Samir Badran.
Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Samir Badran har fyllt 32 år.

Då passade han på att ge sig själv en ny Porsche i födelsedagspresent.

”Tack för alla gratulationer”, skriver han på Instagram till en bild på honom och födelsedagspresenten.

Här är alla detaljer om det nya vrålåket – som kostar över miljonen. 

Den tidigare tv-profilen och numera mäklaren Samir Badran fyller 32 år.

För att fira passade han på att skämma bort sig själv lite extra mycket. På Instagram visar han upp födelsedagspresenten han köpt till sig själv.

”32 år i dag och min födelsedagspresent till mig själv blev en Porsche Panamera GTS”, skriver Badran till en bild på sig själv framför den sprillans nya bilen.

https://www.instagram.com/p/Cd-YuoBAT6l/

I ett mejl till Expressen berättar Andreas Lundberg, PR-chef på Porsche Sverige, mer om bilmodellen vars prislapp börjar på 1,4 miljoner.

”Panamera GTS drivs av en kraftfull 4-liters biturbo-V8 på 460hk och har både sportchassi och sportavgassystem som ytterligare förstärker den sportiga körupplevelsen. Dessutom får man en mängd GTS-unika designelement som ger ett sportigt intryck och särskiljer den från andra Panamera-modeller.”

Vidare skriver Anders Lundberg att han tror att Samir Badran kommer vara nöjd med sin nya bil.

”Jag tycker Samir har gjort ett riktigt bra val och tror att han kommer bli väldigt nöjd.”

Sadlade om till mäklare

Samir Badran blev känd för svenska folket i ”Paradise hotel” 2013 och efter det har han bland annat varit en del av duon Samir och Viktor tillsammans med Viktor Frisk. Dessutom har han programlett ”Talang” med Pär Lernström.

För två år sedan beslutade han sig dock för att göra ett karriärsbyte och började då studera till mäklare.

I vintras blev han färdig med utbildningen.

– Folk tror att det är en enkel utbildning för att jag har klarat det. Jag har fått många som har skrivit till mig att ”klarar Samir det så klarar vi det”. Men jag har ju lagt ner hela mitt liv för det här. Jag lade ner allt. Jag har inte tjänat pengar på ett och ett halvt år, berättade Samir Badran för Expressen om utbildningen förra året

Se mer:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.