Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samir Badrans förändring efter plötsliga avhoppet

Växte upp i Linköping och har tävlat tre gånger i Melodifestivalen.
Samtidigt har Samir dagarna innan släppet genomgått en stor förändring. På Instagram har han postat en bild från frisören – där han sitter med helblont hår.Foto: Instagram
I en annan bild på Instagram Storys ser man resultatet av hårblekningen ännu tydligare. Vid en första anblick kan ”Shuffla”-artisten vara svår att känna igen.Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures

Samir Badran och Viktor Frisk är aktuella med nya singeln ”Va som mig” – som de gör tillsammans med  1.Cuz.

Samtidigt öppnar de upp för ett fortsatt samarbete med den maskerade Hässelby-rapparen.

”Skulle vara kul att göra en turné eller rolig grej i framtiden. Vi stänger inga dörrar!”, skriver Viktor Frisk i en kommentar till Expressen.

Samir Badran, 29 och Viktor Frisk, 24, släpper ny musik på fredagen.

Låten ”Va som mig” gör de tillsammans med rapparen 1.Cuz, vars debutsingel ”Akta mannen” i sina olika versioner har spelats över tio miljoner gånger på Spotify.

Inför släppet har alla tre kommit med olika teasers på Instagram. Bland annat från musikvideoinspelningen vid en flådig bil i ett garage.

”Det här är Samir och Viktor 2.0, något ni inte vill missa! Så kul att göra något annorlunda”, skriver Viktor Frisk i en kommentar, som även hyllar rapparen.

”Det inspirerar mig att han efter att ha haft en jobbig bakrund vänder det med hjälp av musiken av använda sin kreativitet och inspirera andra unga människor att göra samma sak”.

Samir har även han hajpat låten på Instagram:

”Detta kommer bli kul, våga gå utanför boxen, låt hatet flöda, livet är för kort för att bry sig!”, skriver Samir i ett av sina inlägg

Reaktionen efter nya förändringen

Viktor Frisk berättar för Expressen att kontakten med 1.Cuz främst är en på professionell nivå.

”Vi har haft väldigt kul under inspelningarna, han är en kille med stor talang och stort hjärta. Jag skulle inte säga att vi umgåtts privat men skulle vara kul att göra en turné eller rolig grej i framtiden. Vi stänger inga dörrar!”.

Samtidigt har Samir dagarna innan släppet genomgått en stor förändring. På Instagram har han postat en bild från frisören – där han sitter med helblont hår. I kommentarfältet får artisten mängder av uppskattande kommentarer om sin nya stil.

I en annan bild på Instagram Storys ser man resultatet av hårblekningen ännu tydligare. Vid en första anblick kan ”Shuffla”-artisten vara svår att känna igen.

Låtsläppet och den nya frisyren kommer efter en hektisk tid för Samir Badran. I slutet av oktober tvingades han ställa in en spelning på en Silja Line-kryssning - och i stället fick vännen Viktor Frisk uppträda själv.

”Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs”, skrev Viktor Frisk på Instagram vid tillfället.

Tystnaden från Samir efter avhoppet

Samir Badran har inte själv lagt upp något om den inställda konserten på Instagram, men har tidigare pratat öppet om sina problem med utbrändhet och stress. I slutet av förra året gick artisten in i väggen, och åkte utomlands under en längre period för att må bättre.

Samir Badran har under hösten också spelat in TV4-programmet ”Talang”.

– Han har gjort ”Talang” och måste tänka på sin egen hälsa, det är det viktigaste, sa Viktor Frisk till Expressen i slutet av oktober.

Expressen har även sökt Samir Badran.

https://www.instagram.com/p/B4h7pGrAVUp/

https://www.instagram.com/p/B4h7pGrAVUp/