Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Samir slår tillbaka – efter lyxkritiken: ”Jag jobbar”

Samir Badran har haft på sig spenderarbyxorna under den senaste tiden. Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran och Sigrid Bernson gick skilda vägar tidigare i år. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Samir Badran har haft på sig spenderarbyxorna under den senaste tiden.

Tv-profilen berättar nu om kritiken som han fått från följarna, och samtidigt väljer han att försvara sig.

– Saker kostar och vi jobbar arslet av oss, jag jobbar arslet av mig. Hårdare än folk tror, säger han i en intervju med Hänt.

Det senaste året har varit tufft för artisten och tv-profilen Samir Badran, 29. Han har tidigare berättat att han i höstas brände ut sig – och då meddelade han även att han skulle ta en paus.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev Samir Badran då i ett inlägg på Instagram.

Det var bara några månader senare som det även bekräftades att han och dåvarande flickvännen, Sigrid Bernson, 30, gick skilda vägar. Det var ett uppbrott som artisten beskrev som något av det jobbigaste han gjort i sitt liv.

Nu är Samir Badran åter på fötter efter den tuffa tiden. Tillsammans med Youtube-stjärnan Anis Don Demina, 26, är han tillbaka med en ny låt och ska ut på turné.

– Låten heter ”Portkod”. Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag. Allt är via appar, Instagram och grejer. Det som är grejen med det är ju att sista steget är just portkoden, säger Samir Badran till Hänt.

”Vi har mördat på shopping”

Och på sistone har duon även haft spenderarbyxorna på sig. De har varit ute efter specialdesignade mattor, märkeskläder och bilar.

– Vi har mördat på shopping. Alltså när vi två umgås så är det shopping på hög nivå, säger Samir Badran.

Han är också noggrann med att poängtera att det är hårt arbete som gör att han kan göra dessa inköp.

– Saker kostar och vi jobbar arslet av oss, jag jobbar arslet av mig. Hårdare än folk tror.

Anis Don Demina håller med artistkollegan i hans beskrivning.

– Samir är en av de mest hårt arbetande människorna jag någonsin har träffat, men jag tycker inte att han får så mycket cred för det, säger han i intervjun med Hänt.