Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Samir Badran: Därför var jag tvungen att bryta med Sigrid

Det här är Samir Badran.
Samir Badran drabbades av utbrändhet under hösten 2018. Foto: TV4.
Nu berättar artisten i TV4:s ”Helt sjukt” om hur sjukdomen förändrade hans liv – och varför han gjorde slut med flickvännen Sigrid Bernson. Foto: TV4
Samir Badran och Sigrid Bernson. Foto: OLLE SPORRONG / EXPRESSEN EXPRESSEN

Samir Badran drabbades av utbrändhet under hösten 2018.

Nu berättar artisten i TV4:s ”Helt sjukt” om hur sjukdomen förändrade hans liv – och varför han gjorde slut med flickvännen Sigrid Bernson.

– Det är den bästa relationen jag haft och så var jag tvungen på grund av den här grejen, säger Samir Badran i programmet.

Samir Badran, 29, och Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade tillsammans i ”Let's dance” 2017, och blev under säsongens gång ett par även utanför dansgolvet. Paret syntes flitigt ihop på sociala medier och röda mattor.

Men i början av året gick paret ut med att Samir Badran valt att göra slut. Artisten inte velat berätta varför relationen tog slut – men nu berättar Badran sin sanning i TV4:s ”Helt sjukt”.

”Det var riktigt allvarlig”

Hösten 2018 drabbades Samir Badran av utbrändhet, något som kom att påverka hela hans liv.

– Det var allvarligt, det var riktigt allvarligt. Då tänkte jag så här; ”Nu kommer jag dö. Nu är mitt liv över”, berättar han i TV4.

Samirs ärliga svar efter Petra Medes fråga

Under tre månader låg han hemma i sängen innan han blev sjukskriven. Men den psykiska ohälsan gick ut över hans nära och kära. När programledaren Petra Mede undrar om det är utbrändheten som gjorde att det tog slut med Sigrid Bernson, svarar han ärligt.

– Inte på symptomen i sig, men jag kände att… för det första behövde jag jobba upp mig själv. Jag kände ju de här grejerna när man inte kan sova, inte kan… ja, jag var utmattad helt enkelt. Och så ska jag försöka ge henne all den kärlek som hon vill ha, eller som man ger i en relation, och jag kände att ”fan, jag kan inte göra det”. Det blev för mycket, säger Samir Badran i ”Helt sjukt”.

Artisten fortsätter:

– Det gick inte, så jag var tvungen att breaka. Fett tråkigt, men… Det är den bästa relationen jag haft och så var jag tvungen på grund av den här grejen, så det är inte en lek alltså.

Expressen har sökt Samir Badran som avböjer att kommentera. 

Mer från nöjesredaktionen:

Paradise Hotel-deltagaren Jesper Bengtsson sa upp sig från jobbet inför årets säsong.