Saga Scott hyllas efter sitt nya besked om en näspiercing. Foto: Lisa Mattisson ExpSaga Scott hyllas efter sitt nya besked om en näspiercing. Foto: Lisa Mattisson Exp
Saga Scott hyllas efter sitt nya besked om en näspiercing.  Foto: Lisa Mattisson Exp
"Så jag piercade mig i näsan, och jag skiter i vad ni tycker. Bättre så", skriver hon på sin Instagram. Foto: Johnny Wohlin"Så jag piercade mig i näsan, och jag skiter i vad ni tycker. Bättre så", skriver hon på sin Instagram. Foto: Johnny Wohlin
"Så jag piercade mig i näsan, och jag skiter i vad ni tycker. Bättre så", skriver hon på sin Instagram. Foto: Johnny Wohlin

Saga Scotts hyllas – efter förändringen

Publicerad

Här är "Paradise hotel"-deltagaren Saga Scotts nya förändring – en näspiercing – och hon bryr sig inte om vad folk ska tycka.

"Så jag piercade mig i näsan, och jag skiter i vad ni tycker. Bättre så", skriver hon på sin Instagram.

Paradise Hotel-profilen Saga Scott, 26, har gjort en stor förändring – och hon kunde inte bry sig mindre om vad folk tycker. Hon postade under tisdagen en bild på sig själv på Instagram där hon visar upp sitt nya ansiktssmycke.

"Så jag piercade mig i näsan, och jag skiter i vad ni tycker. Bättre så", skriver hon på sin Instagram.

Piercingen är en så kallad "septumpiercing" och sitter mellan hennes näsborrar.

 

 

 

 

Inlägget har gillats över 5 000 gånger och nästan 150 personer har kommenterat.

"Brukar vara ovant att se någon med nya piercingar med ååh du passar skitbra", skriver en användare.

Hennes fans verkar eniga. Hennes nya förändring är "skitsnygg". En annan användare skriver: "Men oj vad snygg du var i de" och gör en tumme upp.

 

LÄS MER: Saga Scott om vännernas sexsvek: ”Det var fruktansvärt”

 

Några timmar senare postade Saga också en film från "piercingtillfället".

 

 

 

 

Saga Scott blev känd i "Paradise hotel" där hon hade ett av och på förhållande med Kristian Täljeblad, 25.

Saga svek Kristian flera gånger och Kristian bröt ihop framför kamerorna.

 

LÄS MER: Saga Scott: Därför tog det slut med Adam Lökholm

 

Kristian Täljeblad och Saga Scott startade serie

Saga Scott fann i stället kärleken i en annan "Paradise hotel"-deltagare – nämligen Adam Lökholm, 23. Paret gjorde slut precis efter de flyttat ihop.

– Vi levde under ett destruktivt beteende mot varandra, skrev Saga på sin blogg efter uppbrottet.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag