Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Saga Scotts anklagelser mot Dogge Doggelito: ”Det är bullshit”

Saga Scott är kritisk till Dogge Doggelitos sätt att välja förstakämpe.Foto: TV4
Dogge Doggelito kan inte välja förstakämpe utan väljer att låta slumpen avgöra.Foto: TV4
Saga Scott ger Sigrid Bernson råd inför valet av andrakämpe.Foto: TV4
Slumpen faller på Sigrid Bernson, som blir Dogge Doggelitos val av förstakämpe.Foto: TV4

Saga Scott kritiserar Dogge Doggelitos efter hans sätt att välja förstakämpe.

”Farmen VIP”-deltagaren menar att Doggelitos slumpsystem bara är ett svepskäl.

– Enligt mig så tror jag att det är bullshit. Jag tror att det fanns en taktik bakom, säger Saga Scott i programmet.

I kvällens avsnitt av ”Farmen VIP” är det dags för veckans storbonde Dogge Doggelito, 43, att välja en förstakämpe. Dogge som menar att han tycker om alla de andra deltagarna och därför inte kan välja någon tar till slumpen. Han förklarar i programmet att han lärde sig slumpen av boken ”Tärningsspelaren” där författaren Luke Rhinehart som alltid spelade tärning och hade ett system där han lät slumpen avgöra.

– Så jag införde det systemet i mitt huvud och det dök upp ett namn i slumpen, säger Dogge Doggelito i programmet.

Saga Scott: ”Det är bullshit”

En metod som Saga Scott, 29, inte uppskattar. Hon förklarar i programmet att hon inte tycker att lottning är ett värdigt sätt att bli vald på och att hon anser att Dogge är den största mesen i programmet om han drar lapp om vem som ska bli förstakämpe.

När Dogge Doggelito sedan säger att att han har låtit slumpen avgöra vem valet skulle falla på menar Saga att det bara är något han säger.

 – Enligt mig så tror jag att det är bullshit. Jag tror att det fanns en taktik bakom. Jag tror att han anser att Sigrid är en svag person att ha här på farmen och att hon är lätt att ta i en kamp, säger Saga Scott i programmet.

Sigrid Bernson: ”Min magkänsla brukar inte ljuga”

Sigrid Bernson, 30, som var den som valdes till förstakämpe, säger i programmet att hon brukar ta sådana saker hårdare men att hon när hon valdes till förstakämpe kände en kämparglöd och att hon kommer kriga. Att hon valdes via ett slumpsystem i Dogge Doggelitos huvud är inget som stör henne, hon menar att det hela är ett spel och någon var tvungen att bli vald.

 – Nu säger Dogge att det var en lottning i hans huvud och det får man väl tro på men jag hade en magkänsla innan att han skulle välja mig och min magkänsla brukar inte ljuga, säger Sigrid Bernson i programmet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.