Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sådan var Michael Jackson som pappa

Michael Jackson är känd med hela världen som en av tidens största popstjärnor.Men hur var han som pappa? Foto: Mj Kim / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Artistens brorson TJ Jackson vill att världen och hans barn ska veta. Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Hur var Michael Jackson som förälder, och inte som världsstjärna?

Det vill artistens brorson TJ Jackson att världen och hans barn ska veta.

– Jag försöker bara se till att de vet att deras pappa var en av de allra bästa papporna, säger han i ny dokumentär, skriver Us Weekly.

Michael Jackson är känd med hela världen som en av tidens största popstjärnor.

Men hur var han som pappa?

Det berättar Michael Jacksons brorson TJ Jackson, 38, för Barbara Walter i "Barbara Walters Presents: Michael Jackson: The Man in the Mirror", skriver Us Weekly. Han är nu vårdnadshavare och gudsförälder för världsstjärnans barn, tillsammans med Michael Jacksons mamma.

Barnen Michael Jr., 19, Paris, 18, och Prince, 14, blev utan sin pappa när Michael Jackson avled i juni 2009 efter en överdos.

– Jag tycker inte att det är något jag behöver lära dem, för min farbror lärde dem allt de behöver veta. Alla viktiga saker - deras etik och moral är stark, och det är tillfällen då jag hör min farbrors röst komma ur dem på grund av deras kärlek till människor och deras oskyldighet, säger TJ Jackson om barnen i dokumentären.

 

LÄS MER: Nya skräckfyndet hos Michael Jackson

 

Berättar hur Michael Jackson var som pappa

När TJ Jackson berättar om Michael Jackson för barnen är det inte pappans artisteri som han fokuserar på.

– Jag spenderar inte tid på att han var artist. Jag försöker bara se till att de vet att deras pappa var en av de allra bästa papporna, säger TJ Jackson till Barbara Walters.

 

LÄS MER: Nya rykten efter Paris Jacksons klädhög

 

Att Michael Jackson aldrig fick se sina barn växa upp, är något brorsonen sörjer.

– Och det är varför det är sorgligt för mig, eftersom han aldrig fick göra klart sitt jobb som förälder, säger TJ Jackson.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!