Saades romantiska gåva till flickvännen

På Instagram visar flickvännen upp pojkvännens romantiska present.
Hanna Schönberg och Eric Saade.
Foto: Instagram / Instagram
Eric Saade.
Foto: OLLE SPORRONG

Eric Saade, 30, och Hanna Schönberg, 22, lever livets lyckliga dagar.  

På Instagram visar flickvännen upp pojkvännens romantiska present. 

”Till slut gav jag upp”, skriver hon på Instagram.

Influencern, Hanna Schönberg, och artisten, Eric Saade, blev ett par för drygt ett år sedan. Nyligen berättade artisten att de gjorde sin första resa till Ibiza och att de inledningsvis höll tyst om deras relation.

”Vi åkte dit och så hade vi typ vår första dejt där. Vi hade smugit lite i Sverige eftersom vi ville slippa allt skvaller. Men egentligen var vi helt störtförälskade”, skrev han under en frågestund på flickvännens Instagram.

I en ny frågestund på Instagram besvarar Hanna Schönberg följarnas frågor. Bland annat undrar en följare var hennes badhandduk är inköpt någonstans.

”Den är inte tillgänglig på någon hemsida, utan du kan finna den på vintagebutiker”, skriver hon på Instagram.

Har letat länge

Många har säkert någon gång sett något och känt ”wow! Den måste jag ha!”, men sen inte lyckats hitta det. Så verkar fallet ha varit för Hanna Schönberg, som länge har varit på jakt efter den alldeles särskilda badhandduken.

Dagar blev till veckor. Till slut gav hon upp i sökandet. Men precis som att Eric Saade fann sin Hanna Schönberg så fann han även den åtråvärda badhandduken.

”Jag hade letat väldigt länge efter den”, skriver hon och fortsätter:

”Några veckor senare överraskade min pojkvän mig med den” 

Magdalena Graaf fick kärlekstatuering – felstavad

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.