Saades känga till Nicole Falciani efter uppbrottet

I ”Framgångspodden” berättar artisten om uppbrottet och skickar en känga till sitt ex.
Eric Saade.
Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT / TT NYHETSBYRÅN

Kort innan det planerade bröllopet gjorde Eric Saade, 30, och Nicole Falciani, 24, slut.

I ”Framgångspodden” berättar artisten om uppbrottet och skickar en känga till sitt ex.

– Jag vill aldrig sjunka dit, jag tycker att det där är privat.

För drygt ett år sedan tog det slut mellan artisten Eric Saade, 30, och influencern och programledaren Nicole Falciani, 24.

Samtidigt som Nicole Falciani har berättat om sina känslor efter uppbrottet har Eric Saade varit med tystlåten.

I ”Framgångspodden” med Alexander Pärleros får artisten frågan om uppbrottet och väljer då att berätta om varför han valt att inte prata lite öppet om det.

– En gång för alla, anledningen till att jag väljer att inte prata om det är av största respekt till den andra parten, vilket är Nicole. Nu är det så att hon inte visar samma respekt, skulle jag vilja säga, säger Eric Saade i podcasten.

Nicole Falciani har sagt att Eric Saade gjorde slut ”från ingenstans” och i programmet ”Intimt med Björken” fick hon frågan av tv-och radioprofilen Martin Björk om hon fortfarande är arg på Saade.

– Ja, han är ett svin, svarade Nicole Falciani då. 

Eric Saade berättar i ”Framgångspodden” att många frågat honom om intervjun.

– Om jag skulle ha sagt de orden som man, om henne som hon sa om mig i den intervjun, då hade det nog blivit ett jävla ståhej. Men det är lätt att skratta och tycka att någon är skön när hon säger så där och det tycker jag man ska fundera lite på. 

Nicole Falciani.
Foto: Karin Törnblom/TT / TT NYHETSBYRÅN

”Jättejobbigt beslut”

Alexander Pärleros frågar om artisten kan förstå kritiken som riktades mot honom efter uppbrottet eftersom förhållandet tog slut så abrupt kort innan det planerade bröllopet.

– Jag har valt att inte prata av respekt, hon har valt att prata. Men det var ju inte så att det bara stängdes av från en dag till en annan så var det hejdå, så var det inte. Jag tror ändå de flesta kan räkna ut det själv. Därför har jag valt att inte säga något, svarar Eric Saade.

Vidare berättar artisten i podcasten att han mådde dåligt under tiden då förhållandet tog slut.

– Ja, och så var det. Det var också en av anledningarna att jag kände att jag var tvungen att gå min egen väg. Det är så, man kan inte kontrollera exakt allt. Ibland är det bara känslor och allt har sin tid och ibland måste man ta jobbiga beslut. Det där är absolut ett jättejobbigt beslut.

Expressen har sökt Nicole Falciani.

Nicole Falcianis lyxgåva – efter uppbrottet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.