Saade slår tillbaka – efter Biancas känga

Bianca Ingrosso.
Foto: Youtube
Eric Saade.
Foto: OLLE SPORRONG

Nicole Falciani anklagade exet Eric Saade för att ha gjort om deras bröllopslåt till att handla om deras uppbrott i stället.

Draget kritiserades starkt av Bianca Ingrosso – men nu slår Saade ifrån sig påståendet, och menar att låten aldrig varit en låt till bröllopet med Falciani.

”Att det var en bröllopslåt stämmer verkligen inte. Att kommentera helt falska påståenden är inget jag gärna gör”, säger Eric Saade i en kommentar till Hänt.

Artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 23, skulle ha gift sig i Italien i maj, men på grund av coronapandemin sköts bröllopet upp. Bara dagar före bröllopet skulle ha ägt rum valde Saade i stället att göra slut om fästmön, efter att paret varit ihop i fem år.

Nyligen släppte Saade låten ”Nån som du”, som handlar om uppbrottet från Nicole Falciani, och artisten har berättat att låten bara tog två timmar att skriva.

Enligt Nicole Falciani var låten från början tänkt att var deras bröllopslåt, men att Saade skrivit om låten med ny text.

– När jag fick veta att han skulle göra det kändes det jobbigt, mest för att jag inte hade någon aning om vad som skulle sägas. Sen kan jag inte sticka under stol med att det är en väldigt fin låt, men det känns tråkigt att det egentligen var vår bröllopslåt som han bara skrivit om. På något sätt önskar jag att han hade skrivit en ny. Det här var ju vår låt, säger Nicole Falciani i en intervju med Elle.

Ingrossos ilska

När Bianca Ingrosso fick höra talas om det i podcasten ”Måndagsvibe” blev hon upprörd, och tyckte Saade var lat som inte skrev en helt ny låt i stället.

– Eric om det här är så, skäms på dig. Då måste jag säga en sak, om du är artist, skaffa dig en ny fucking melodi. Sätt dig i studion, det går på fem minuter. Då är han jävligt lat i så fall, säger Bianca Ingrosso i poddavsnittet.

Nu väljer dock Eric Saade att slå tillbaka mot både Ingrosso och exfästmön – artisten menar att låten inte alls skulle varit deras bröllopslåt som han bara gjort om.

”Att det var en bröllopslåt stämmer verkligen inte. Att kommentera helt falska påståenden är inget jag gärna gör”, säger Eric Saade i en kommentar till Hänt.

Expressen har sökt Eric Saade.

Saades festliv – efter uppbrottet från Nicole 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.