Molly Sandén, 23, och Eric Saade, 24, var ett par i fem år, men gjorde slut i januari 2012. Under måndagen gästade båda Lotta Engberg i sommarens sista "Lotta på Liseberg". Foto: Anders YlanderMolly Sandén, 23, och Eric Saade, 24, var ett par i fem år, men gjorde slut i januari 2012. Under måndagen gästade båda Lotta Engberg i sommarens sista "Lotta på Liseberg". Foto: Anders Ylander
Molly Sandén, 23, och Eric Saade, 24, var ett par i fem år, men gjorde slut i januari 2012. Under måndagen gästade båda Lotta Engberg i sommarens sista "Lotta på Liseberg".  Foto: Anders Ylander
Som andra låt sjöng Molly Sandén sin senaste singel "Like no ones watching". Expojkvännen Eric Saade gjorde Molly sällskap när de dansade bland publiken på plats. Foto: Anders YlanderSom andra låt sjöng Molly Sandén sin senaste singel "Like no ones watching". Expojkvännen Eric Saade gjorde Molly sällskap när de dansade bland publiken på plats. Foto: Anders Ylander
Som andra låt sjöng Molly Sandén sin senaste singel "Like no ones watching". Expojkvännen Eric Saade gjorde Molly sällskap när de dansade bland publiken på plats. Foto: Anders Ylander
Men dansen är inte det enda som är med i videon. Även nuvarande pojkvännen Danny Saucedo medverkar. Foto: Andreas L ErikssonMen dansen är inte det enda som är med i videon. Även nuvarande pojkvännen Danny Saucedo medverkar. Foto: Andreas L Eriksson
Men dansen är inte det enda som är med i videon. Även nuvarande pojkvännen Danny Saucedo medverkar. Foto: Andreas L Eriksson
Eric Saade på scen på Liseberg Foto: Anders YlanderEric Saade på scen på Liseberg Foto: Anders Ylander
Eric Saade på scen på Liseberg Foto: Anders Ylander

Saade på scen med exet Molly Sandén

Publicerad

Här dansar Eric Saade med exflickvännen Molly Sandén.

Till en låt som handlar om kärleken Danny Saucedo.

Molly Sandén, 23, och Eric Saade, 24, var ett par i fem år, men gjorde slut i januari 2012. Under måndagen gästade båda Lotta Engberg i sommarens sista "Lotta på Liseberg".

Som andra låt sjöng Molly Sandén sin senaste singel "Like no ones watching". I videon dansar hon "fuldans" på Stockholms gator medan en dold kamera fångar reaktionerna från förbipasserande. Även på Liseberg dansade Molly och fick sällskap av bland annat sina körtjejer. Även expojkvännen Eric Saade gjorde Molly sällskap när de dansade bland publiken på plats.

 

LÄS MER: Eric Saade på semester med Nicole Falciani

 

Men dansen är inte det enda som är med i videon. Även nuvarande pojkvännen Danny Saucedo medverkar, och tillsammans med texten står det klart att låten handlar om just honom. I videon smyger han sig på henne bakifrån, lyfter upp henne i famnen och bär henne till sovrummet.

"Hjärtat slår snabbare, jag kan inte vänta längre på dig" och "om det finns en gräns så bryter jag den för dig" är två av textraderna i låten.

 

Molly om exet Eric Saade

Molly Sandén har tidigare berättat om hur nere hon var efter att det långa ungdomsförhållandet med Eric Saade hade tagit slut, och att det var dåvarande vännen och nuvarande pojkvännen Danny Saucedo som fick henne att komma på fötter igen.

– Det var stunder när jag var nära på att ge upp. Det var mycket som kaosade ihop på samma gång. Jag fick riva allt och börja om på nytt, berättade hon i "Hellenius hörna" i våras.

 

LÄS MER: Eric Saade om att flytta ihop med kärleken.

 

Känslorna efter uppbrottet med Eric Saade

Det var så illa att hennes systrar fick ta ledigt från skolan för att ta hand om henne. Men till slut kom Danny till hennes räddning.

– Mitt i träffade jag Danny, som jag har känt i många år, som alltid har varit någon jag har vänt mig till för råd. Han sa till mig att nu tycker jag faktiskt att du har förändrats, och jag vet inte om det är till det bättre, säger Molly och fortsätter:

– Då började jag märka att jag brydde mig om vad han tyckte, och sen träffades vi igen och började lära känna varandra på riktigt, och då blev jag kär.

Även Eric Saade har gått vidare. Han är sedan en tid tillbaka med bloggaren och webbtv-profilen Nicole Falciani, som han nyligen blev sambo med.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag