Under en konsert i London på tisdagskvällen visade Adele sitt stöd genom att uppmana publiken till allsång. Foto: Gareth Cattermole / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPEUnder en konsert i London på tisdagskvällen visade Adele sitt stöd genom att uppmana publiken till allsång. Foto: Gareth Cattermole / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Under en konsert i London på tisdagskvällen visade Adele sitt stöd genom att uppmana publiken till allsång. Foto: Gareth Cattermole / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Publiken följde Adeles uppmaning och sjöng med under hela låten. Foto: Richard Young/Rex/ShutterstockPubliken följde Adeles uppmaning och sjöng med under hela låten. Foto: Richard Young/Rex/Shutterstock
Publiken följde Adeles uppmaning och sjöng med under hela låten. Foto: Richard Young/Rex/Shutterstock

Så visar Adele sitt stöd för terrorns offer

Publicerad

Hundratals människor skadades och över trettio personer omkom i gårdagens attacker i Bryssel.

Under en konsert i London på tisdagskvällen visade Adele sitt stöd genom att uppmana publiken till allsång.

– Det här är "Make You Feel My Love" och det här är för Bryssel, sa Adele från scenen enligt BBC.

Över trettio personer omkom och 200 skadades i gårdagens attacker i Bryssel. Flera människor, däribland kändisar, har uttryckt sin sorg och sitt deltagande på sociala medier efter attackerna.

En av dem är sångerskan Miley Cyrus.

"Mitt hjärta går sönder för Bryssel i dag... Mitt hjärta går sönder för världen i dag... När ska det här sluta, och kärleken ta vid... Det här är inte den planet som jag vill bo på. Inget i världen betyder mer än att ge kärlek till andra! Det är det vi behöver mer än någonting annat. Mer kärlek och mindre ondska!", skriver hon på Instagram.

 

LÄS OCKSÅ: Adeles fina gest till sjuka fanet

 

Även skådespelerskan Reese Witherspoon har visat sitt deltagande med människorna i Belgien.

"I dag finns mitt hjärta med alla människor i Belgien", skriver hon på Instagram.

"Ber för alla som har påverkats av terrordåden över världen, nu senast i Bryssel. Hjärtskärande!", skriver sångerskan Rihanna på Twitter.

Adele visade sitt stöd efter attackerna i Bryssel

Även sångerskan Adele har uttryckt sitt stöd för de som drabbats av attackerna. Under en konsert i London på tisdagen bad hon publiken sjunga med samtidigt som de lyste upp lokalen med sina mobiltelefoner.

– Det här är "Make You Feel My Love" och det här är för Bryssel, sa Adele från scenen enligt BBC.

– Jag vill att ni alla sjunger med mig, så att de hör oss.

 

LÄS OCKSÅ: Adeles kärleksfulla ord till Leonardo DiCaprio

 

Och publiken följde Adeles uppmaning och sjöng med under hela låten.

Därefter tackade sångerskan för att de hjälpt till att visa sitt stöd.

– Tack så mycket för att ni gjorde det där... Jag tror att de hörde oss, sa Adele efter att allsången var över.

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag