Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så var bröllopsfesten i natt – Carolas klipp: ”Inte vara oroliga”

Måns Zelmerlöw om sitt bröllop
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Här gifter sig Ciara Janson och Måns Zelmerlöw.
Foto: MATIJA HABLJAK/PIXSELL / SPA
Foto: MATIJA HABLJAK/PIXSELL / SPA
Foto: MATIJA HABLJAK / PIXSELL/SPA
1 / 7

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson är nu man och fru.

Något som firades rejält med en stor kärleksfest som varade natten lång.

”Fantastisk middagsfest”. ”Fantastiska tal”. ”Fantastisk bröllopsfest”, skriver Carola Häggkvist som frekvent uppdaterade sin Instagram story under festens gång.

På samma plats som Måns Zelmerlöw sommaren 2017 friade till Ciara Janson, gifte sig paret under torsdagskvällen. Uppe på det gamla fortet i Kroatien med solnedgången över Medelhavet som utsikt blev de man och fru.

– Det är nog bland den vackraste vigselakt jag sett i mitt liv, säger Alexander Holmgren, vän till Måns Zelmerlöw i ett klipp som Carola Häggkvist publicerat på Instagram.

Efter vigseln var det dags att fira det nygifta paret med en bröllopsfest, en fest som paret i sina inbjudningskort kallat för ”Årets största utlandsfest”. En av gästerna som frekvent uppdaterade sina sociala medier under tillställningens gång var Carola Häggkvist.

”Fantastisk middagsfest”. ”Fantastiska tal”. ”Fantastisk bröllopsfest”, skriver Carola i tre olika publiceringar hon lagt gjort på sin Instagram story.

https://www.instagram.com/p/B2EgyXPI8ns/

”Sovit ca 3 timmar”

På bilderna syns gästerna sitta vid runda bord och i bakgrunden hörs skratt och glädjerop. Festnatten pågick långt in på morgonen, något som Carola avslöjar på Instagram.

”Sovit ca 3 timmar”, skriver hon på Instagram Story vid 9-tiden på fredagsmorgonen.

– Det var ju alltså bröllop då i går för Måns och Ciara och det var fantastiskt.”, förklarar Carola i videoklippet och fortsätter:

– Ni behöver inte vara oroliga, mamma mår bra, jag dricker mycket vatten.

Enligt videoklipp som andra gäster laddat upp syns även att sexleksaker cirkulera vid borden under festen.

Även PR-byrån PR&Beyond närvarade under bröllopet och publicerade en bild från kvällen där Måns och Ciara syns firar sin lyckliga dag tillsammans med sin gemensamma son Albert, 1, och Ciaras son Archie, 4.

https://www.instagram.com/p/B2D3TpWigAO/https://www.instagram.com/p/B2CbsiajvqH/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.