Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så undvek Aniston Jolie på röda mattan

Angelina Jolie och Jennifer Aniston var båda på Golden Globe, men undvek varandraFoto: JURI KIUDIN / STELLA PICTURES BACKGRID US
Jennifer AnistonFoto: PAUL DRINKWATER / AP TT NYHETSBYRÅN
Angelina Jolie och sonen Pax Pitt-JolieFoto: VPCD / STELLA PICTURES BACKGRID US

Fejden mellan Jennifer Aniston och Angelina Jolie är omtalad sedan 2005. 

Stämningen var spänd på Golden Globe när de tidigare rivalerna var nära att mötas på röda mattan – plötsligt gick en av dem upp i rök.

"Var i helsike är Jennifer Aniston?!" undrade fans, uppger The Sun

Angelina Jolie hade med sig sonen Pax Jolie-Pitt, 14, som dejt till Golden Globe 2018. 

De poserade tillsammans på röda mattan utanför Beverly Hilton Hotel, där galan hölls. Mor och son var båda klädda i svart. Pax eskorterade fram sin mamma inför kamerablixtarna som om han aldrig gjort annat. 

 

LÄS MER: Brad Pitts oväntade namnbyte efter skilsmässokrisen 

 

När det var Jennifer Anistons tur att gå på röda mattan hände något oväntat: med bister uppsyn sågs hon smita förbi – allt för att undvika en krock med Jolie.

"Var i helsike är Jennifer Aniston?!" ropade ett upprört fan, uppger The Sun

I sociala medier noterade många hur Jolie och Aniston parerade varandra effektivt, de gick sicksack för att slippa stöta ihop under festligheterna.

"Som att det inte redan vore spänning i lokalen – Angelina Jolie och Jennifer Aniston andas samma luft!" skriver en person på Anistons fansida.

LÄS MER: Oprahs brandtal framför Hollywood – pekas ut som presidentkandidat 

Angelina Jolie och Jennifer Aniston har hållit distans

Golden Globe 2018 är första gången Angelina Jolie och Jennifer Anistons vägar korsas, efter uppbrottet mellan Jolie och Brad Pitt 2016. 

De båda ex-fruarna har inte varit på samma event sedan 2015, då de båda syntes på Critics’ Choice Awards. Innan dess hade de effektivt undvikit varandra sedan Oscars-galan 2009.

Fejden mellan Angelina Jolie och Jennifer Aniston är omskriven sedan 2005, då Hollywoods älsklingspar Brad & Jen bröt upp efter fem års äktenskap. Äktenskapet sprack på grund av att han träffade Angelina Jolie.

 

LÄS MER: Nu faller Jennifer Anistons fasad 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.