Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så stöttas Britney Spears av kärleken under turnén

Britney Spears, 36, höll sin relation med pojkvännen och modellen Sam Asghari, 24, hemlig under en lång tid.Foto: JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Foto: HELLE ARENSBAK / RITZAU SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Foto: VANTAGENEWS.COM / VANTAGENEWS.COM/IBL VANTAGE NEWS LTD

Britney Spears försökte länge hålla kärleken hemlig –  i fjol öppnade hon upp om relationen med Sam Asghari.

Världsstjärnan tar i dag med sig både pojkvännen och barnen på sina spelningar – men de har inte synts till under lördagens spelning.

– Hon har ofta med sig sina två pojkar. De har varit uppe hos mig några gånger och spelat trummor innan. Pojkvännen har jag sett några gånger, säger artistens svenska trummis, Johan Svensson.

Britney Spears, 36, höll sin relation med pojkvännen och modellen Sam Asghari, 24, hemlig under en lång tid. Trots ihärdiga rykten om deras romans valde popstjärnan länge att inte kommentera förhållandet.

I dag tar hon ofta med sig både kärleken och hennes två söner Jayden James Federline och Sean Federline under sina gig. 

– Pojkvännen har jag sett några gånger. Jag smällde upp dörren på honom en gång och bad direkt om ursäkt, det var bara jag och han där. Han är typ två meter lång och väldigt vältränad, säger trummisen Johan Svensson.

 

LÄS MER: Från sammanbrott till succé – nya detaljerna i Britneys liv 

 

Träffades under inspelning av låt

I en radiointervju med "CBS Radio" under förra året berättade popstjärnan om hur hon träffade kärleken under inspelningen av videon till låten Slumber Party.

- Vi spelade in en scen där jag gick genom hallen för att gå till sovrummet, och sen satt vi där och väntade och väntade tillsammans i säkert 20 minuter, sade hon.

Världsstjärnans svenska trummis, Johan Svensson, har berättat att även de två sönerna dykt upp under spelningar.

– Hon har ofta med sig sina två pojkar. De har varit uppe hos mig några gånger och spelat trummor innan, säger han.

Britney Spears uppdaterar ofta sin Instagram med bilder på kärleken Sam Asghari och sina två söner.

https://www.instagram.com/p/Bk5dzewHyoT/?taken-by=britneyspears

Britney Spears på plats i Sandviken

Popartisten är under lördagen på plats i Sandviken för att uppträda med Las Vegas-showen "Britney: Piece of me". Världsstjärnan anlände direkt från gårdagens gig i Oslo till evenemanget som lockat runt 12 500 besökare. Britney Spears familj har inte synts till under spelningen.

– Det känns härligt att få spela i gamla Svedala, vi har aldrig spelat där tidigare med Britney. Vi har varit ute i snart en och en halv månad, hela östkusten i USA, säger Johan Svensson.

 

LÄS MER: Britney Spears på plats i Sandviken