Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Så sticker Helsingborg ut i populära dokusåpan Paradise Hotel

Joshua Andersson kommer från Helsingborg och var med i Paradise Hotel 2020. Nuförtiden bor han och jobbar i Göteborg där han trivs bra. ”Det fanns inte så mycket mer att hämta där nere”, säger han om flytten.
Foto: Privat / Privat
Foto: Viaplay

Premium: ”Helsingborgare checkar in på Paradise Hotel” är en rubrik som man nästan kan räkna med när deltagarlistan till den skandalomsusade dokusåpan släpps varje år. 

Länge har Helsingborg haft en stor representation av deltagare i programmet – och staden har blivit en favorit hos produktionen.

– Det är ju en annan sorts personlighet man har där nere, man är väl lite galnare, säger före detta deltagaren och helsingborgaren Joshua Andersson. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Det är startskottet på en ny, farligare värld

Premium: Xi Jinpings besök är en seger för Putin

Svenska prinsessan Sofie Louise av Malaysia är gravid

Premium: Är gift med malaysiska kronprinsen

Dottern till Maj Sjöwall: ”Mamma blev bestulen”

Premium: Författaren Maj Sjöwalls dotter Lena dotter berättar: ”Mamma blev bestulen”