Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Camilla Läckbergs tuffa pengakrav

Simon Sköld och Camilla Läckberg. Foto: OLLE SPORRONG
Camilla Läckberg Foto: /IBL / /IBL

Camilla Läckberg och Simon Sköld överraskade alla med ett hemligt bröllop i mitten av juni.

Det nygifta paret skrev ett äktenskapsförord fyra dagar innan de gifte sig, där framgår det att makarna inte har rätt att kräva pengar av den andra vid skilsmässa, vilket Aftonbladet var först att rapportera om.

– Det hade jag i mitt förra äktenskap också, har Camilla Läckberg redan sagt.

Författaren Camilla Läckberg, 42, och kampsportaren Simon Sköld, 30, överraskade alla med deras hemliga bröllop på Läckbergs lantställe i Norrtälje den 17 juni. 

Fyra dagar innan paret sa ja till varandra skrev de ett äktenskapsförord, som en vecka senare registrerades hos Skatteverket, skriver Aftonbladet

Camilla Läckberg har tidigare berättat att ett äktenskapsförord är en självklarhet för henne.
– Det hade jag i mitt förra äktenskap också, sa hon i ”Fördomspodden”.

Där framgår att all egendom och avkastning som var och en har skaffat sig före och under äktenskapet ska vara enskild egendom. Något som innebär att makarna inte har rätt att kräva något av varandras tillgångar vid en eventuell skilsmässa.

 

LÄS MER: Läckberg och Sköld visar hemliga kärleksbudskapet  

 

Läckberg omsatte 27 miljoner

I en bilaga till parets äktenskapsförord listar Camilla Läckberg upp enskilda egendom där många av hennes investeringar är bundna.

Det handlar om flera fastigheter, dels villan i Enskede i södra Stockholm där familjen bor som har ett taxeringsvärde på 5 248 000 kronor.

Även lantstället i Norrtälje där Camilla Läckberg sa ja till Simon Sköld är med på listan. Landstället består av två fastigheter som enligt Lantmäteriet har ett samlat taxeringsvärde på 8 065 000 kronor.

Fastighet i hemorten Fjällbacka är också med och har ett markvärde på 11 000 kronor.

Men störst tillgångar finns det i Camilla Läckbergs bolag Camlac AB och dess rättigheter och avkastning. Enligt bokslutet för 2015 omsatte bolaget 27,2 miljoner kronor, tre miljoner mer än föregående år.

 

LÄS MER: Camilla Läckberg byter namn efter bröllopet  

 

Skölds bolag har en ökad omsättning

 

Simon Sköld registrerade ett bolag för tre år sedan. Sedan start har bolaget ökat sin omsättning. Siffror från 2016 visar på en omsättning på 1 178 000 kronor och ett resultat efter finansnetto på 337 000 kronor, skriver Aftonbladet.