Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Så ska de möta sina unga väljare

Maud Olofsson, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt - Ebba von Sydow sätter stil på dem alla. BILDSPECIAL: Här politikernas nya kläder
Här är partiledarna - stylade för att vinna de ungas röster.
Veckorevyns chefredaktör Ebba von Sydow har piffat upp politikerna inför slutstriden.
- Allt kretsar kring yta i dag, man måste ta till andra medel för att få upp ungas ögon för politik, säger Ebba von Sydow.
Partiledarna är med i nya numret av Veckorevyn
I nästa nummer av Veckorevyn gör modeexperten Ebba von Sydow om partiledarna. - Unga kvinnors röster viktigare än någonsin, speciellt nu när så många är osäkra. Nu stannar läsarna förhoppningsvis upp och tar reda på vad partierna står för, säger Ebba von Sydow. Lars Ohly i dyra, färdigslitna designerjeans och Fredrik Reinfeldt i tajta jeans och röda hängslen - lite Karlsson på taket-lik. Persson vägrade - De hade bestämda åsikter och var oroliga för att bli överstylade, glasögon och hår fick inte pillas i. Alla gick med på att göras om - utom Göran Persson. - Det blir ett stort minus i min bok. Han kunde gott bjussa på lite färg och visa en annan sida av sig själv. Han hade i och för sig en ganska bra motivering: att man duger som är, säger Ebba von Sydow som berömmer partiledarna för att de uttrycker sin personlighet i sina kläder.

"Rejält och kvinnligt"

- Ta bara Ohly med sin ryggsäck och illasittande skjortor och sportsandaler. Eller Maud som klär sig rejält, kvinnligt och tufft på samma i gång, i linje med vad hon står för, säger Ebba von Sydow. Men Maria Wetterstrand kan mer, tycker modeexperten:

"Blev jättebra"

- Säga vad man vill om ekologiska gympaskor, men de vinner inte valet. Maria Wetterstrand var skeptisk till de högklackade sandaletterna, men resultatet blev jättebra. Lars Leijonborg och Fredrik Reinfeldt var desto mer villiga stylingobjekt. Moderatledaren gick igenom den största förändringen. Hängslen och jeans, en stil som passar "det nya arbetarpartiet" måhända?

"Mycket tajta jeansen"

- Det ligger i linje med hans vilja att bli lite mer folklig. Vi blev glatt förvånade att han gick med på att ta på sig de mycket tajta jeansen. Men avslöjar de inte en kulmage? - Lite mage kan ge pondus. En vanlig stilmiss är att försöka dölja magen med lössittande kostymer.
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!