Så ser stjärnan från ”Dallas” ut i dag

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Patrick Duffy är mest känd för sin roll som Bobby Ewing i "Dallas".
Foto: PARAMOUNT/TV4
Nyligen dök han upp i den tyska tv-showen "Welcome to Carmen Nebel" och såg ut såhär.
Foto: FAKSIMIL THE SUN
När Duffy medverkade i "Dallas" 2012-2014 hade han kvar Bobby frisyren.
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Foto: CBS

Patrick Duffy, 69, är nästan oigenkännlig när han medverkar i den tyska tv-showen "Welcome To Carmen Nebel". 

Han äntrar scenen iklädd kritstreckrandig kostym i grått med matchande silvergrå hästsvans. 

De korta lockarna från Bobby Ewing - tiden är långt borta. 

Det var när "Dallas"-legenden Patrick Duffy dök upp i den tyska tv-showen som fansen häpnades över stjärnans nya look. Han gästade programmet tillsammans med baywatch-ikonen David Hasselhoff. 

Duffy slog igenom globalt när han spelade den snälla brodern till J.R. Ewing i "Dallas" åren 1978-1985 och 1986-1991. Skådespelaren blev igenkänd för sina korta, mörka lockar. Serien återupplivades 2012-2014 och då gestaltade Patrick Duffy återigen Bobby Ewing. 

– Allt jag ville göra från att jag gick i gymnasiet var att bli skådespelare, det var det enda jag ville göra. Jag har inte alltid haft jobb men samtidigt har jag varit väldigt lyckligt lottad och blivit framgångsrik, har Duffy tidigare sagt enligt The Sun


LÄS MER: Dallas-Pamelas kärleks- lycka efter tragedierna 


Duffy sjöng sin gamla hitlåt

När Patrick Duffy nyligen gästade tv-showen "Welcome To Carmen Nebel" syntes inte ett spår av den forna "Bobby-frisyren" med de korta lockarna. Skådespelaren visade i stället upp sig i en silvergrå bakåtslickad hästsvans. Under programmet uppträdde han med den franska sångerskan Mireille Mathieu, som han 1983 släppte hiten "Together We're Strong" med. Duon framförde den gamla hitlåten tillsammans. 

Sedan succén med "Dallas" har Patrick Duffy spelat i flera tv-filmer som "Perfect Game" och "Love Takes Wing". Han har även lånat ut sin röst som Bobby Ewing i "Family guy" och han har medverkat i ett avsnitt av den svenska tv-serien "Welcome to Sweden".


LÄS MER: Tv-serien "Welcome to Sweden" hyllas i USA  

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.