Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så ser Gustav och Marie Mandelmanns barn ut

Det här är makarna Mandelmann.
Marie och Gustav Mandelmann från "Mandelmanns gård" vinner tre kristaller på ”Kristallen” 2017.
Foto: OLLE SPORRONG
Gustav Mandelmann och Marie Mandelmann.
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

I TV4-programmet ”Mandelmanns” får man följa Gustav och Marie Mandelmann.

Men paret har fyra barn som också jobbat på gården. 

Nedan hittar du mer information om resten av Mandelmanns. 

Gustav och Marie Mandelmann gjorde succé direkt med programmet ”Mandelmanns”. Säsongsfinalen av premiärsäsongen sågs av fler än en miljon och programmet fick en ny säsong. 

För att kunna kombinera inspelningarna med det vardagliga gårdsarbetet tvingades paret att omförhandla sitt kontrakt med TV4 inför kommande säsonger, eftersom de gått back ekonomiskt efter första. En av anledningarna var att de ville kunna ge sina fyra barn lön för deras arbete på gården. 

– Vi fick lite bättre betalt nu, vi fick så att barnen kan få lön för sitt arbete. Förra året gick det inte runt. Vi förstod inte hur mycket tid det skulle ta och det visste nog inte Meter och TV4 heller. Nu går det ihop och mer pengar än så behöver vi inte, har Marie Mandelmann tidigare sagt till Aftonbladet

Tillsammans har paret fyra barn: Aaron Mandelmann, Tora Mandelmann, Disa Mandelmann och Joel Mandelmann. 

Barnen har hela tiden varit tydliga med att de inte vill synas i tv-rutan. Nedan hittar du mer information om hur barnen i familjen Mandelmanns ser ut: 

https://www.instagram.com/p/BBKwAWWC2pA/

Aaron Mandelmann: 

Aaron Mandelmann, näst längst till höger på bilden, är 30 år och bosatt i Malmö. Hänt skriver att han har ett stort intresse för musik och är en av medlemmarna i bandet Post Sun Vision. 

https://www.instagram.com/p/BqRw7MRAw6T/

Tora Mandelmann: 

Tora Mandelmann är 29 år gammal och är, likt sin bror Aaron Mandelmann, bosatt i Malmö. Hon har medverkat i podcasten ”Skillnadens trädgård” där hon tillsammans med mamma Marie Mandelmann pratat om hur man får sitt barn intresserat för odling.

https://www.instagram.com/p/g-Ojc-lyQA/?utm_source=ig_embed

Disa Mandelmann: 

Disa Mandelmann är 26 år och bor i Limhamn, Malmö. 

Joel Mandelmann: 

Joel Mandelmann är 19 år och det yngsta barnet i familjen. Olikt sina syskon bor han kvar på Gustav och Marie Mandelmanns gård på Österlen i Simrishamn. 

Marie Mandelmann om familjetragedin

Marie Mandelmann var bara åtta år när lillasystern omkom i en olycka.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.