Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så ser Eminems dotter Hailie ut i dag – gör succé

Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES
Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Eminems dotter Hailie Jade har vuxit upp. 

Idag är hon 23 år och trots att hon undviker rampljuset gör hon nu succé på sociala medier. 

1,4 miljoner personer följer nu kändisdotterns uppdateringar på Instagram. 

När rapparen Eminem, 46, slog igenom i slutet av 90-talet var en av huvudpersonerna i hans framgångsrika texter dottern Hailie Jade Scott Mathers. Artisten fick henne tillsammans med exfrun Kim Mathers, 43, och en röd tråd genom texterna var hur han kämpade för dottern.

– Hon har alltid varit min drivkraft och anledning till att hålla mig sysselsatt och fokuserad. Hon har alltid varit min största orsak till att vara rädd för att misslyckas. Jag kan inte misslyckas. Jag kan inte låta henne växa upp och inte kunna säga ”min pappa gjorde succé”, har Eminem tidigare sagt i en intervju. 

 

 

Examen i psykologi

Nu har Hailie blivit hela 23 år gammal och det går att konstatera att Eminem inte behöver oroa sig särskilt mycket för henne. Rapparens dotter har en examen i psykologi från Michigan State University och uppmärksammas av utländsk medier som en av de störst växande influencerstjärnorna. Enligt sajten Standard skapade Hailie ett konto på Instagram i slutet av 2016, nu knappt tre år senare följs hon av 1,4 miljoner personer. 

https://www.instagram.com/p/BsrFjF1hpFU/

Den som vill följa Hailie för att få en glimt av hennes pappa får dock se sig besviken. Varken Eminem eller hennes mamma Kim Mathers finns med bland bilderna som Hailie postat. Istället visar inläggen små glimtar från Hailies vardag, och framför allt outfits. 

Eminem om relationen till dottern

Trots att Hailie onekligen har en stor skara fans är det sällan hon står i rampljuset utanför de sociala medierna. Daily Mail har gjorde för några månader sedan en av få intervjuer med Eminems dotter, då fick Hailie bland annat frågan om hur hennes relation med fadern är och om han stöttar henne. 

– Självklart, vi står varandra väldigt nära, berättade hon då. 

 

 

Sedan två år tillbaka är Hailie tillsammans med pojkvännen Evan McClintock som hon träffade för under sin studietid. De två håller en låg profil tillsammans med sin hund, samtidigt som Evan fått tummen upp av sina kända svärföräldrar. 

https://www.instagram.com/p/BsL2vvthVTH/

– Hailies familj har välkomnat Evan, de är ett fantastiskt ungt par som älskar mysiga hemmakvällar framför ett hårt partyliv, säger en källa till Daily Mail. 

 

 

Samma person berättar att Hailies strategi på sociala medier är att testa på att dela med sig av sitt liv, fast på sina egna premisser. 

– Hailie ville testa att dela med sig av sig själv på Instagram, men är inte ännu redo att ge allt av sig själv. 

https://www.instagram.com/p/BRxG-Y7gYC_/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.