Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så mycket tjänar träningsinfluencern på Instagram

Det här är appen Instagram. Grundades 2010 – köptes 2012 av Facebook.
Gym- och träningsinfluencer tycks vara lukrativt.

Tammy Hembrow, 25, har gjort sig känd på Instagram världen över som fitnessprofil.

Nu avslöjas den hisnande summan som hon får per inlägg för att göra reklam för olika företag, skriver News.com.au.

Den australiska influencern Tammy Hembrow, 25, har 10 miljoner följare på sin Instagram.

Och på grund av sin stora följarskara kan hon även ta riktigt bra betalt för att marknadsföra olika företag och produkter, skriver News.com.au.

Får hundratusentals kronor för ett inlägg

Förutom att Tammy Hembrow har sin egen app och ett eget klädesmärke gör 25-åringen även reklam för träningsredskap, hårprodukter och mode på sin Instagram.

Vad det innebär i pengar?

Enligt Influencer Marketing Hubs uträknare kan Tammy Hembrow ta så mycket som 33 000 dollar för ett enskilt inlägg – motsvarande 321 000 svenska kronor.

https://www.instagram.com/p/B3dM03ZHXze/

Tammy Hembrow har gjort sig känd på Instagram som en fitnessprofil.

Flera gånger har hon dock anklagats för att ha gjort plastikoperationer för att få sin kropp att se ut på ett specifikt sätt.

Något som fitnessprofilen själv har tillbakavisat. 

– Det är mer frustrerande än något annat för jag vill inte att folk ska tro att de inte kan få en rumpa om de jobbar hårt, säger hon till Cosmopolitan angående anklagelserna.

Bars ut på bår från Kylie Jenners fest

Även om Tammy Hembrow främst är känd som fitnessprofil hamnade hon än mer i ropet förra året då hon var gäst på realitystjärnan Kylie Jenners 21-års fest i Los Angeles i USA.

25-åringen från Australien blev däremot utburen på en bår från festen och har berättat i en video, som nu är borttagen, på sin Youtube-kanal att hon ”i stort sett kollapsade”.

– Helt ärligt, jag skäms jättemycket över det, säger Hembrow i videon och berättar att hon kände sig utbränd tiden innan festen, samt att hon knappt hade sovit något på 30 timmar.

– Jag skulle verkligen inte ha druckit med tanke på hur jet-laggad jag var och hur utmattad jag var, jag mådde inte bra alls, fortsätter hon i videon.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.