Bloggaren och företagaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 25, delar frikostigt med sig av sitt liv med familj och egna företag på bloggen och sociala medier. Foto: Emil NordinBloggaren och företagaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 25, delar frikostigt med sig av sitt liv med familj och egna företag på bloggen och sociala medier. Foto: Emil Nordin
Bloggaren och företagaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 25, delar frikostigt med sig av sitt liv med familj och egna företag på bloggen och sociala medier. Foto: Emil Nordin
Isabella Löwengrip svarar nu på en kommentar på sin blogg om vad hon drar in i månaden genom sitt bloggande, innan skatt. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESSIsabella Löwengrip svarar nu på en kommentar på sin blogg om vad hon drar in i månaden genom sitt bloggande, innan skatt. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS
Isabella Löwengrip svarar nu på en kommentar på sin blogg om vad hon drar in i månaden genom sitt bloggande, innan skatt. Foto: /All Over Press / /ALL OVER PRESS

Så mycket tjänar Isabella Blondinbella Löwengrip

Publicerad

Det går bra i företagslivet för bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Nu berättar Löwengrip vad hon tjänar i månaden på sin blogg, i en kommentar på sin blogg.

"Visste inte om jag vågade berätta först men såg att det redan var ute. 500 000 - 600 000 i månaden", skriver "Blondinbella" som svar på en kommentar.

Bloggaren och företagaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 25, delar frikostigt med sig av sitt liv med familj och egna företag på bloggen och sociala medier.

Och att hon har gott om pengar märks på hennes livsstil - men nu svarar bloggaren på frågan många ställt sig: "Vad tjänar Blondinbella på bloggen egentligen?"

Det var Stoppa Pressarna först att skriva om.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrip skrotar "Blondinbella"

 

Isabella "Blondinbella" Löwengrip om sin inkomst från bloggen

 

LÄS MER: Blondinbella börjar ta medicin för sin adhd

 

Isabella Löwengrip svarar nu på en kommentar på sin blogg om vad hon drar in i månaden genom sitt bloggande, innan skatt.

"Visste inte om jag vågade berätta först men såg att det redan var ute. 500 000 - 600 000 i månaden", skriver Isabella "Blondinbella" Löwengrip i ett kommentarssvar.

Men Isabella Löwengrip kan inte stoppa alla pengarna i egen ficka. Dels är det bruttoinkomsten, som hon måste skatta på, men pengarna ska också gå till att betala hennes tre anställda som hjälper henne med arbetet kring bloggen.

"Vi är ett gäng som ska ha lön på den summan" skriver Isabella Löwengrip vidare i en annan kommentar till sina läsare.

Utöver sin blogg driver Isabella Löwengrip skönhetsföretaget "Löwengrip Care and Color".

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag