Så mycket lyckas Miguel tappa i "I form med Anna Anka"

Publicerad
Uppdaterad
Miguel Anjel, 26, vill inget hellre än att bli smal. Men varken Paris Hilton-dieten eller Janet Jackson-dieten har fått honom att gå ner i vikt.
För att nå sitt mål tar han hjälp av Anna Anka.
- Att du accepterar att vara i det här tillståndet är det som bryter mitt hjärta, säger Anna Anka i programmet.
I premiäravsnittet av "I form med Anna Anka" söker 26-åriga Miguel Anjel hjälp för att hitta sin drömvikt. Han tar flyget till USA där han ska träffa träningsfreaket Anna Anka.
- Jag vill bli smal, vill inte alla det, säger Miguel i programmet.

98 kilo

När han kommer till Los Angeles väntar tuff träning och en hård Anna Anka. Det första han får göra är att genomgå en hälsoundersökning, den visar att han har mer än 34 procents kroppsfett och väger 98 kilo. Dessutom avslöjar Anna Anka att han på insidan är som 50-åring.
- Jag känner mig inte värdig att leva, säger en märkbart tagen Miguel efter han fått resultaten.
Tidigare åt Miguel enorma mängder mozzarella och drack två stora glas med vin innan han skulle sova.
- För att få i mig lite vitaminer, berättar Miguel.

"Tummen upp"

Men nu är det slut på fettfrosseriet. Anna Anka har en plan som innefattar dietundervisning och strikta träningspass.
Efter en tid får Miguel åka hem till Sverige för att kämpa vidare på egen hand. Två månader senare kommer han tillbaka för att visa upp sin nya kropp.
- Wow, du ser otroligt fräsch ut, säger Anna Anka.
Miguel är 11 centimeter smalare runt magen och har lyckats att gå ner till 93 kilo och 25,2 procents fettmassa.
- Plus att han har lagt på sig sex kilo muskelmassa. Det är fantastiskt bra jobbat. Det blir tummen upp från mig, säger Anna Anka.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag