Så mycket kostar huset Bianca hyrt i sommar

Bianca Ingrossos lyxiga semester - efter pengaregnet
Bianca Ingrosso har hyrt ett hus på Värmdö i sommar.
Foto: CHARLOTTE BRUNZELL / IBL

74 000 kronor i veckan – så mycket kostar huset som Bianca Ingrosso hyrt på Värmdö i sommar. 

Villa Södernäs, som lyxhuset heter, har bland annat 300 kvadratmeter terrass, bubbelpool och bardisk. 

Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 26, gjorde miljonsuccé 2020. Efter att hon sålt sin andel i Caia cosmetics gjorde hennes bolag Sammy holding en vinst på 202 miljoner – och samtidigt tog hon ut drygt 57 miljoner i utdelning ur dotterbolaget Bianca Ingrosso AB.

Nu har Bianca kopplat av i ett lyxigt semesterhus – som kostar 74 000 kronor i veckan.

”Jag har hyrt hus i Sthlm & Mallorca i juli som jag ska NJUTA i och sen bara ha kul med vänner mysa med familjen resterande av sommaren”, skrev hon under en frågestund på Instagram i juni. 

https://www.instagram.com/p/CRRrZnKDCy3/

300 kvadratmeter terrass med sol

Lyxhuset, som ligger på Värmdö, har bland annat pool, utomhuskök och en terrass på 300 kvadratmeter med sol hela dagen, enligt deras hemsida.  

Huvudbyggnaden ligger på 105 kvadratmeter – och villan måste bokas i minst två dygn. Om du vill bo där i en vecka kostar det 74 000 kronor och för Bianca Ingrosso, som har hyrt huset i två veckor, ligger kostnaden på nästan 150 000 kronor. 

Villa Södernäs, som lyxhuset heter kostar 74 000 kronor i veckan.
Foto: Bianca Ingrosso/Youtube

Bianca har visat upp semesterhuset på sina sociala medier – och trots att fastigheten har fyra sovrum har Bianca varit ensam en stor del av vistelsen.

– Det blev egentligen en veckas ensamsemester. Jag är sämst på att bjuda med mig människor men alla i min närmaste krets har rest bort till landet eller utomlands eller haft mycket för sig, jag har varit så uttråkad att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Men i det långsiktiga tror jag att detta var väldigt välbehövligt för mig, säger Bianca Ingrosso i sin senaste vlogg. 

Ingrosso visar upp nya kontoret - 700 kvadratmeter

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.