Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så mycket kostade Elena Belles lyxbröllop

Elena Belle gifte sig med Michael Theanne i december.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Elena Belle, tidigare Natacha Peyre, gifte sig med Michael Theanne i vintras.

I "Svenska Hollywoodfruar" berättar hon nu om bröllopets miljonbelopp.

– Jag fick planera bröllopet precis som jag ville ha det, säger Elena Belle.

Hollywoodfrun Elena Belle, tidigare känd som Natacha Peyre, födde sin första dotter den 27 september. Hon och barnets pappa, Michael Theanne, har döpt barnet till Luna Belle Theanne.

Elena Belle har tidigare berättat att dottern blev till i samband med sparets bröllop på Bora Bora i december förra året. I "Svenska Hollywoodfruar" berättar hon nu detaljerna om bröllopet – som med bröllopsfest, klänning och ring inräknat ska ha kostat nästan två miljoner kronor.

 

LÄS MER: Elena Belle har blivit mamma

 

– Jag fick planera bröllopet precis som jag ville ha det. Jag tror att hela bröllopet kostade 860 000 kronor. Vi bjöd på precis allting, säger hon i programmet.

https://www.instagram.com/p/BOjbgZWD-pN/?hl=sv&taken-by=officialelenabelle

Elena Belle: "Ett av de bästa minnena någonsin"

Ännu dyrare var Elena Belles ring, som ska ha kostat 952 000 kronor. Brudklänningen gick i sin tur för 104 700 kronor – men Elena Belle tycker att bröllopet på Bora Bora var värt pengarna.

– Michael är en hopplös romantiker. När han friade tog han fram en jättestor ring och sa att han ville att alla skulle se på långt håll att jag var upptagen, säger Elena Belle och fortsätter:

– Jag tycker absolut att bröllopet var värt de här pengarna. Det är ett av de bästa minnena någonsin. Och jag är en sån som hellre gör roliga grejer för pengar än att kanske köpa någon sak som är värd jättemycket.

https://www.instagram.com/p/BOjadmyj2T_/?hl=sv&taken-by=officialelenabelle

 

LÄS MER: Gravida Elena Belle: "Gillar det inte alls"

 

Elena Belle och Michael Theanne har drivit ett Instagram-konto åt sin dotter ända sedan hon låg i magen. Belle har under den tiden också varit öppen med sina problem under graviditeten.

– Man förväntar sig att man självklart blir större när man blir gravid. Men det är så mycket mer än så. Allt är upp och ner när man är gravid. Huden, vätska i kroppen, hormoner, näsblod, svårt att andas och mycket mer, sa hon till Hänt i april.

"Svenska Hollywoodfruar" visas tisdagar klockan 21 i TV3 och på Viafree.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.