Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Så mycket bättre” ändras – här är alla artister som kommer tillbaka

Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: (C) PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES/(C) PELLE T NILSSON/STELLA PIC
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

I höst firar ”Så mycket bättre” ett decennium i rutan.

Nu avslöjas alla artister som medverkar i jubileumssäsongen – bland annat Magnus Uggla, Jill Johnson och Jason ”Timbuktu” Diakité.

TV4- succén ”Så mycket bättre” fyller tio år. 

Det firas i höst med en jubileumssäsong med titeln ”Så mycket bättre – andra sommaren”.

Nu släpper kanalen samtliga folkkära artister som kommer att medverka i denna säsong och tolka varandras låtar i tv-rutan.

Det är sedan tidigare känt att Miss Li, Magnus Uggla och Petter medverkar – men nu avslöjas dessutom att Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup gästar programmet.

”Så mycket bättre” jubilerar med nytt koncept

Nytt för denna säsong är att till skillnad från tidigare år – då varje artist haft en dag tillägnad sin låtskatt – gästar artisterna programmet på löpande band. Utöver Miss Li, Magnus Uggla och Petter som medverkar i säsongens alla avsnitt.

– Vi är fasta, och sen kommer det artister som har varit med tidigare. Det är annorlunda, har Petter tidigare förklarat det nya upplägget i ”Efter fem”.

Även produktionen ser framemot det nya konceptet och beskriver det som ”lite festivalkänsla”.

”Det ska bli jätteskoj med årets upplägg av ”Så mycket bättre”. Lite festivalkänsla faktiskt. Sveriges minsta och intimaste musikfestival blir storslagen TV till hösten”, säger Martin Nygren, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Jubileumssäsongen spelas in i sommar på Gotland och sänds under hösten i TV4 och TV4 Play.