Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4 tvingas agera efter avslöjandet om Perrelli

Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG

För årets upplaga av ”Så mycket bättre” gör TV4 flera ändringar. 

Nu ställs flera aktiviteter in efter Charlotte Perrellis gravidbesked.

– Vi får vara mer lyhörda mot henne, säger Martin Nygren, exekutiv producent för "Så mycket bättre".

I årets uppsättning av "Så mycket bättre" har produktionen fått göra flera ändringar. Nu avslöjar TV4 hur inspelningarna har förändrats efter att Charlotte Perrelli för några dagar sedan berättade om sin graviditet. 

– En del fysiska aktiviteter som Charlotte hade planerat har nu fått ställas in då de inte går att genomföra. Jag tror att det var vattenskidåkning och andra sportaktiviteter som fallit bort, säger Martin Nygren, exekutiv producent för "Så mycket bättre".

Enligt Martin har de nya ändringarna inte har påverkat produktionen mycket.

– Vi får ta allt eftersom. Charlotte kanske inte kan vara med på allt men det beror på vad de andra har planerat för aktiviteter. Vi får vara mer lyhörda mot henne, säger Martin Nygren. 

 

LÄS MER: Perrellis glädjebesked – gravid som 43-åring

 

"En fördel för produktionen"

Charlotte Perrelli berättade tidigare för Expressen om ändringarna.

– Det kommer inte påverka mycket i produktionen. Det är inte första gången och jag har jobbat tidigare under graviditeter. Men självklart är jag tröttare än vanligt. De på produktionen sa att det kanske är en fördel då jag brukar ha lite för mycket energi annars, säger hon.

Öppna för att göra ändringar

För Christer Sjögren gjorde även TV4 undantag. Då artisterna landade på Visby befann sig Christer i Norge. 

– Han hade en spelning där och kunde inte ta sig hit i dag. Vanligtvis brukar vi börja på lördagar men ändrade nu till söndag så att Christer inte skulle missa för mycket, säger Martin Nygren, exekutiv producent. 

Årets artister är inte de enda som TV4 gjort ändringar för. Bland annat fick produktionen ändra inspelningarna för Icona pop, som medverkade förra året.

– De spelade i Zagreb och missade första dagen. Om våra artister har spelningar eller annat brukar vi vara öppna med att kunna göra ändringar så allt går ihop, säger Martin.

 

LÄS MER: Därför försvann Sjögren – mitt under inspelningen

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!