Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så mycket bättre 2019: Alla klara artister – så blir programmet

2019 års upplaga av ”Så mycket bättre” blir lite annorlunda.

Det kommer att kallas för ”Så mycket bättre – andra sommaren” och 14 artister som varit med förut återvänder.

Sedan tidigare har 10 artister varit klara, men nu står det klart att även Carola, Niklas Strömstedt, Little Jinder och Sven-Bertil Taube kommer att medverka.

– Även om vi knyter ihop 10 framgångsrika år med ett jubileum så handlar det här inte om någon ”greatest hits” säsong utan helt nya tolkningar, vilket jag ser väldigt mycket fram emot! säger Martin Nygren, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Här är allt du behöver veta om den kommande säsongen.

Petter

Foto: STEFAN FORSELL

Petter medverkade i säsong 1 av ”Så mycket bättre” 2010 med flera populära tolkningar, däribland Lill-Babs ”Tuff brud i lyxförpackning” och Lasse Berghagens ”Stockholm i mitt hjärta”. 

Miss Li

Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Linda ”Miss Li” Carlsson medverkade i i tredje säsongen av Så mycket bättre 2012. Hennes tolkning av Pugh Rogerfeldts ”Här kommer natten” är en av hennes mest populära tolkningar i Så mycket bättre, men även Olle Ljungströms ”Nåt för dom som väntar”.

Magnus Uggla

Foto: MATTIAS HANSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Magnus Uggla medverkade i tredje säsongen av Så mycket bättre år 2012. Den mest populära tolkningen han gjorde i programmet är Olle Ljungströms ”Jag och min far”. Tolkningen blev en stor hit och utsågs år 2016 till den mest populära låten på Svensktoppen någonsin.

Sven-Bertil Taube

Foto: OLLE SPORRONG

Sven-Bertil Taube medverkade i sjätte säsongen av Så mycket bättre 2015 med hyllade tolkningar av Lisa Nilssons ”Himlen runt hörnet” och Niklas Strömstedts ”Förlorad igen”.

Carola

Carola medverkade i femte säsongen av Så mycket bättre 2014 och några av hennes mest hyllade tolkningar var Ola Salos ”Tell me This Nigt is Over” och Orups ”Sjung Halleluja (och prisa Gud)”.

Niklas Strömstedt

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Niklas Strömstedt medverkade i sjätte säsongen av Så mycket bättre 2015 med hyllade tolkningar som Jenny Berggrens ”Lyckolandet” (Happy Nation) och Miriam Bryants ”Drake” (Dragon).

Little Jinder

Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Josefin ”Little” Jinder medverkade i sjunde säsongen av Så mycket bättre 2016. Hennes tolkning av Tommy Nilssons ”Du vill ha sex med mig” är Little Jinders populäraste tolkning från programmet.

Orup

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Thomas ”Orup” Eriksson medverkade i femte säsongen av Så mycket bättre 2014 och några av hans mest älskade tolkningar var Carolas ”Främling” och Amanda Jenssens ”Magiker” 

Petra Marklund

Foto: OLLE SPORRONG

Petra Marklund var med i första säsongen av Så mycket bättre 2010. Hennes tolkning av Petters ”Mikrofonkåt” blev en megahit som låg etta på de svenska topplistorna elva veckor i rad. Även hennes tolkning av Lill-Babs ”Jag är en tuff brud i lyxförpackning” gick hem hos svenska folket. 

Jason ”Timbuktu” Diakité

Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Jason ”Timbuktu” Diakité medverkade i andra säsongen av Så mycket bättre 2011. Under hans medverkan i Så mycket bättre blev Mikael Wiehes ”Flickan och kråkan” hans mest populära tolkning.  

Titiyo

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Titiyo var med i fjärde säsongen av Så mycket bättre 2013 där hon bland annat tolkade Ken Rings ”Själen av en vän” som hyllades av tittarna.

Danny Saucedo

Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Danny Saucedo var med i sjunde säsongen av Så mycket bättre 2016. Han gjorde flera hyllade tolkningar däribland Little Jinders ”Super 8” som spelats 20 miljoner gånger på Spotify och Tommy Nilssons ”Snacket på stan” (Talk of the Town). 

Jill Johnson

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Jill Johnson medverkade i den sjunde säsongen av Så mycket bättre 2016. Hennes tolkning ”Open your heart” av Tommy Nilssons ”Öppna din dörr” är den mest populära av hennes tolkningar i programmet.

Ebbot Lundberg

Foto: SVEN LINDWALL

Ebbot Lundberg var med i fjärde säsongen av Så mycket bättre 2013 och några av hans populäraste tolkningar var Ulf Dagebys ”Barn av vår tid” och Agnes Carlssons ”Release Me”.