Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Avskedsfesten som tittarna inte fick se

”Så mycket bättre”-deltagarna vid middagsbordet. Efter att det sista spelats in hölls en privat avskedsfest som inte visas i programmet. Foto: TV4
Linnea Henriksson och Eric Gadd. Foto: TV4

Lördagens "Så mycket bättre"-avsnitt var produktionens sista inspelningsdag för sommaren.

Efter middagen samlades gänget för en avskedsfest – som inte är med i TV4-programmet.

– Vi brukar ha en liten träff uppe i huset när allt är klart, säger Martin Nygren, exekutiv producent på "Så mycket bättre".

Det är dags att säga hej då till sommaren på Gotland i "Så mycket bättre" för den här gången. Lördagens avsnitt är säsongens sista, bortsett från återförenings-avsnittet som sänds nästa vecka.

I programmet klagar artisten Linnea Henriksson på att hon måste åka hem från inspelningen.

– Shit, det är sista dagen alltså. Jag är inte helt nöjd med det! Även om rösten börjar bli lite sliten, och man är trött, säger Linnea Henriksson i "Så mycket bättre", och liknar sin slitna röst vid Christer Sjögrens djupa stämma.

 

Albin Lee Meldau, Louise Hoffsten och Christer Sjögren under den sista middagen. Foto: TV4

Avskedsfest bakom kulisserna 

I programmet får man se hur artisterna har kul tillsammans sista kvällen precis innan avsnittet tar slut. Men bakom kulisserna hölls det en avskedskväll på inspelningsplatsen, när kamerorna hade stängts av.

– Vi brukar ha en liten träff uppe i huset när allt är klart, men det brukar inte bli så långvarigt, det är sent och alla är trötta, säger Martin Nygren, exekutiv producent för TV4-programmet.

Både artisterna och alla de som varit med och spelat in programmet samlades för att hålla tal och skåla, för att fira att inspelningarna var färdiga.

– Men det är en tackskål och lite tal i huset. Det är mest personer från produktionen som håller tal, man tackar alla och tackar av, säger Martin Nygren.

Blir det känslosamt med tårar?

– Det tror jag väl att det blir. Det blir som en liten bubbla där nere när man är tillsammans helt ostört, många som tycker det är jobbigt att skiljas. Men man längtar också hem till sitt, konstaterar producenten.