Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Charlotte Perrellis tårar över orden i sändning

Charlotte Perrelli kunde inte hålla tårarna borta när Stor framförde sin Linnea Henriksson-tolkning. Foto: TV4
Stor tillägnade låten till sina systrar. Foto: TV4
Stor gjorde starkt intryck på Linnea Henriksson. Foto: TV4

Med bara timmar till sitt uppträdande har rapparen Stor fortfarande inte skrivit klart sin tolkning av Linnea Henrikssons låt.

Men låten blir en succé – och får Charlotte Perrelli och Linnea Henriksson att bryta ihop i tårar.

– Ibland skriver man låtar på fem minuter, men om det är om familjen eller något viktigt så måste man verkligen väga sista ordet, säger Stor i "Så mycket bättre"

Inför inspelningarna av "Så mycket bättre" lägger artisterna månader av förberedelser, då de gör sina tolkningar av de andra deltagarnas låtar. En process som oftast är färdig när de väl flyger till inspelningen på Gotland.

Men i lördagens "Så mycket bättre"-avsnitt avslöjar rapparen Stor, som egentligen heter Ulises Infante Azocar, att han fortfarande inte är helt klar med sin text – trots att han ska uppträda med den senare samma dag.

– Låten jag har valt kan nog vara den jag lyssnat på mest, och den betyder väldigt mycket för mig. Jag har inte riktigt hunnit skriva klart den än, säger artisten innan inspelningen av Linnea Henrikssons lunch i programmet.

Med bara timmar kvar till uppträdandet hade Stor ännu inte skrivit klart sin tolkning. Foto: TV4

”Mår dåligt av att tänka på det”

Efter lunchen skyndar dock Stor i väg från inspelningen, och hittas senare vid en graffitivägg av Louise Hoffsten som försöker prata med honom om vilken låt han ska uppträda med. Men artisten är inte på prathumör.

– Jag mår dåligt av att tänka på det, jag vill inte prata om det nu. Jag får panikattack. Jag måste gå nu, hej då, säger Ulises Infante Azocar i programmet, och lämnar Louise Hoffsten sittandes ensam.

När det väl är dags för rapparen att uppträda med låten så har han hunnit skriva klart till slut – men är ändå väldigt nervös.

– Det kändes som att du sjöng till mig, som när min syster säger saker till mig. När man varit deppig och får pushen. Jag har inga bröder, bara systrar. Så jag skrev en låt till mina systrar, säger Stor innan sitt framträdande och fortsätter snabbt:

– Ibland skriver man låtar på fem minuter, men om det är om familjen eller något viktigt så måste man verkligen väga sista ordet. Det är därför jag var så nervös i dag. Och så har jag lagt med mina systrars favoritfilm för att hylla dem typ. Nu vill jag köra, säger Ulises Infante Azocar och reser sig upp.

 

Linnea Henriksson brast precis som Perrelli i gråt. Foto: TV4

Charlotte Perrelli och Linnea Henriksson i tårar

Men den känsliga låten gör omedelbar succé, och får Linnea Henriksson och Charlotte Perrelli att bryta ihop i gråt under framträdandet. Efteråt torkar även Erik Gadd tårarna.

– Fruktansvärt bra, säger Charlotte Perrelli när hon torkar sina tårade ögon.

Under dagen gav TV4 honom tid att jobba klart med låten, säger programmets exekutive producent Martin Nygren.

– Det var bara att låta honom jobba klart med den i fred. Alla blev helt knockade, eftersom de visste att han hade lite strul att få ihop den.