Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Perrelli bryter ihop i tårar efter artistens ord

Charlotte Perrelli rördes till tårar under artisten Stors framträdande i ”Så mycket bättre”Foto: TV4
Känslorna blev svåra att hålla tillbaka.Foto: TV4
”Det var ju definitivt så att tårarna rann flera gånger, men jag kände att jag kan bjuda på det”, berättar Charlotte Perrelli. Foto: TV4
Rapparen Stor gjorde starkt intryck.Foto: TV4

Charlotte Perrelli hyllas i lördagens "Så mycket bättre" och kan inte hålla tårarna tillbaka.

Vid flera av artisttolkningarna bryter Eurovision-vinnaren ihop i tårar – något hon varit rädd för innan inspelningarna.

– Det var ju definitivt så att tårarna rann flera gånger, men jag kände att jag kan bjuda på det, säger Charlotte Perrelli.

Det blir minst sagt känslomässigt för Charlotte Perrelli när hon står som fokus i lördagens "Så mycket bättre".

När Linnea Henriksson i full schlagermundering uppträder med sin tolkning, kan Charlotte Perrelli inte hålla tårarna tillbaka, och ses i programmet torka ögonen under framträdandet.

– De hade gjort så enormt snygga versioner att jag var helt rörd under några av låtarna. Det var så sjukt bra, säger Charlotte Perrelli.

 

 

Charlotte Perrelli i lördagens ”Så mycket bättre”. Foto: TV4

Charlotte Perrelli: ”Jag bölar ju redan”

Även när rapparen Stor uppträder med sin tolkning av en av Perrellis låtar börjar avsnittets huvudperson gråta. Rapparen råkar sjunga fel halvvägs igenom sitt framträdande, och ber om att få börja om – men hyllas redan då.

– Jag bölar ju redan! Satan vad bra, säger Charlotte Perrelli i "Så mycket bättre"-avsnittet och torkar sina tårar med servetten.

Charlotte Perrelli berättar att hon redan innan inspelningen var orolig för att gråta för mycket, men kände att hon ville bjuda på sina känslostormar.

– Jag var jättenervös över att fulböla och hulka och snora, jag var sjukt nervös för det, för jag tycker inte att det är så värdigt. Jag kände inte att jag började böla på det sättet att jag kände "nu orkar jag inte mer". Men det var ju definitivt så att tårarna rann flera gånger, men jag kände att jag kan bjuda på det, säger Charlotte Perrelli.

 

 

Linnea Henriksson och Albin Lee Meldau var också klart imponerade av Stors tolkning. Foto: TV4

”Helt plötsligt träffar det hjärtat”

Artisten konstaterar att det är ovanligare att få positiv kritik än negativ, och menar att hon därför lättare berörs av beröm.

– Jag kan bli så känslomässigt berörd när folk säger något snällt om en, jag blir mer det än om någon säger något elakt, för det har man lärt sig med åren att man kan slå bort. Men när man får massa positiva saker är det väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna, för där har man inget skydd, helt plötsligt träffar det hjärtat och då är man berörd, säger artisten.